De Godden broers

15 - 99 jaar
Hardcover:
20,99
Altijd de laagste prijs
  • Genomineerd voor de titel 'Beste Boek voor Jongeren 2022'
  • Deel 1 van de serie Zomerdrieluik
  • Prettig om te lezen

Samenvatting

**** 'Meg Rosoff laat zien dat identiteit om meer draait dan iemands geslacht of seksuele geaardheid.' NRC Handelsblad

Samenvatting

De Godden broers van Meg Rosoff (de auteur van Hoe ik nu leef) is een tijdloze en onweerstaanbare YA-roman voor alle leeftijden. Dit is het verhaal van één prachtige zomer – de zomer waarin alles verandert.

In een vakantiehuis aan zee, in een grote, rommelige familie, kijkt één tiener toe hoe de rest van de familie de zwoele dagen doorbrengt met wijn drinken, spelletjes spelen en het plannen van een bruiloft. Maar dan verschijnen de Godden-broers: de onweerstaanbare, charmante, sexy Kit en de knorrige, stille Hugo. Opeens bevindt er zich een slang in dit paradijs – en de consequenties zullen verschrikkelijk zijn…

‘Vooral de zomerse sfeer (…) en de bijdehante blik van de ik-persoon maken van Rosoffs laatste roman een buitengewone, plezierige leeservaring.’ Katty Gerez Heemstra, Linnaeus Boekhandel

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 15 - 99 jaar
ISBN: 9789024592357
NUR: 285
Type: Hardcover
Auteur(s): Meg Rosoff
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 22-06-2021

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Interview met Maren Stoffels

Recent verscheen van Maren Stoffels een nieuwe thriller: Escape Room 2.0. Kinderboeken.nl vroeg Maren alles over haar nieuwe boek én over haar fascinatie voor escaperooms!

Interview
Lees meer

Ons kinderpanel over ‘Vlinder’

Vlinder is een aangrijpend boek, met interessante personages die lastige keuzes moeten maken. Ben je benieuwd wat ons kinderpanel van deze jeugdthriller vond? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer