De Gorgels – Decemberkalender

Poster:
6,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor echte Gorgelfans
  • Samen aftellen naar het einde van het jaar
  • Vol grappige illustraties en verborgen verrassingen

Samenvatting

Prachtige aftelkalender voor de gezellige decembermaand van De Gorgels. Van stevig karton, om jarenlang te bewaren. En voor elke dag een venstertje.

Samenvatting

Open elke dag een vakje van deze Gorgels Decemberkalender en ontdek hoe de Gorgels er een warme feestmaand van maken. Met een spetterende uitsmijter voor 31 december!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 11 jaar
ISBN: 9789025882280
NUR: 018
Type: Poster
Auteur(s): Jochem Myjer
Illustrator: Rick de Haas
Prijs: 6,99
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 18-11-2021
De-Gorgels-uitdeelboekjes_Jochem-Myjer_Rick-de-Haas
De Gorgels - Jochem Myjer - Rick de Haas

De Gorgels

De Gorgels

Kinderen zijn heel bijzondere mensen. Ze kunnen of-niet-of-wel een vader en een moeder hebben. En of-niet-of-wel zusjes of broertjes. Maar ze hebben allemaal een Gorgel! Gorgels zijn klein en zo razendsnel dat je superogen nodig hebt om ze te zien. Die heeft niet iedereen... Cabaretier Jochem Myjer is de bedenker en schrijver van de grappige en spannende boeken over De Gorgels. Om voor te lezen of zelf te lezen. Ontdek alle boeken over De Gorgels. In november 2022 verscheen het nieuwe boek over De Gorgels: De Gorgels en de laatste kans! In dit superspannende slotdeel gaan Melle en Bobba naar het Hoge Noorden voor hun grootste avontuur tot nu toe. Joebelabambam!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer