De jacht op de dierendief

7 - 12 jaar
Hardcover:
17,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

‘De jacht op de dierendief’ is een avontuurlijke graphic novel over Floris en Meneer Tortellini de slang op de dierenambulance. Een spannend verhaal voor 8+ van dierenexpert Floris Göbel.

Samenvatting

Floris werkt als vrijwilliger op de dierenambulance. Samen met zijn huisdier, Meneer Tortellini de slang, beleeft hij de spannendste avonturen. In dit grappige en mysterieuze verhaal ontdekt hij dat er een dierendief actief is in de stad waar hij werkt. Er verdwijnen steeds meer dieren. Floris en Meneer Tortellini gaan op jacht naar de slechterik en proberen alle dieren weer veilig naar hun eigen omgeving terug te brengen. Zal dat ze lukken? Zijn liefde voor dieren en de natuur deelt Floris al als presentator, influencer én als vrijwilliger op de dierenambulance. Met dit boek wil hij alle kinderen laten zien hoe gaaf én spannend onze Nederlandse natuur is. Boordevol weetjes over dieren en de dierenambulance en met humoristische tekeningen van Esther van de Bund. Spannend, grappig en leerzaam.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 12 jaar
ISBN: 9789043933629
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Floris Göbel
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verschijningsdatum: 18-06-2024

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer