De waanzinnige boomhut van 130 verdiepingen

Hardcover:
17,99
Altijd de laagste prijs
  • Met nieuwe verdiepingen
  • Grappig geschreven
  • Ook los van de serie te lezen

Samenvatting

Samenvatting

Andy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun boomhut en die is nu nog waanzinniger! Er is een zeepbellenblazer, een GRIJPINATOR, een tijdverspilverdieping en een wc-papierfabriek.

Andy en Terry worden naar de ruimte ontvoerd door een gigantische vliegende oogbol. Daar moeten ze een planeet redden van een modderslurpende moeraspad!

Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de honderddertigste verdieping.

De waanzinnige boomhut van 130 verdiepingen is deel 10 in de serie De waanzinnige boomhut.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789401473118
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Terry Denton
Vertaler: Edward van de Vendel
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 328
Uitgever: Lannoo
Verschijningsdatum: 01-03-2022

Kenmerken van dit boek

De-waanzinnige-boomhut-van-130-verdiepingen_Terry-Denton

De waanzinnige boomhut

De waanzinnige boomhut

De waanzinnige boomhut is een populaire kinderboeken serie voor kinderen vanaf 7 jaar. Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige boomhut. Alles is mogelijk in deze boomhut: er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en nog veel meer. Telkens bouwen Andy en Terry er nog verdiepingen bij gevuld met nieuwe avonturen. Kom jij mee alle verdiepingen ontdekken? De boeken zitten vol met humor en leuke illustraties. Door grote populariteit hebben verschillende boeken uit deze serie al De prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen. Bekijk alle boeken uit de serie hieronder!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Reviews

Elsa, Moeder (39 jaar) - 01-06-2021
Ik ben dit boek nu voor de tweede keer met mijn dochter aan het lezen en zij ligt steeds dubbel van het lachen. Het is super vlot geschreven. Je vliegt door het boek wat heel goed voor het zelfvertrouwen van een kind is, je knippert met je ogen en je bent al op blz 40. Gelukkig is het een dik boek dus het is niet in 1 avond uit. Het enige nadeel is dat mijn dochter boos wordt als ik stop met lezen. 'jij stopt steeds als ik verder wil'😂