Wombat & Vos zoeken het gevaar

7 - 9 jaar
5 /5
Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
7,99
Altijd de laagste prijs
  • Grappige boekenserie voor de beginnende lezer.
  • Van de maker van de Waanzinnige boomhut-boeken.

Samenvatting

Van de maker van de Waanzinnige boomhut-boeken, voor jongere lezers.

Samenvatting

Wombat maakt een lijst vol GEVAARLIJKE dingen die hij nog wil doen. Vos doet ook mee. Maar eigenlijk durft Vos niet goed. Je hoofd in de bek van een beer houden? Uit een vliegtuig springen zonder parachute? Help!

Terry Denton is wereldberoemd door zijn tekeningen voor de Waanzinnige Boomhut -boeken. Maar wist je dat hij ook een geweldige verhalenverteller is? Lees ook het eerste deel in deze serie: Wombat & Vos – Avonturen in de stad . Voor lezers vanaf een jaar of 6/7, ook erg leuk om voor te lezen!

Andy Griffiths: ' Wombat & Vos is geweldig!'

Wombat heeft genoeg van saaie verjaardagen en maakt een lijst vol GEVAARLIJKE dingen die hij nog wil doen. Vos doet ook mee. Maar eigenlijk durft Vos niet goed. Je hoofd in de bek van een beer? Uit een vliegtuig springen zonder parachute? Help!

Terry Denton is wereldberoemd door zijn tekeningen voor de Waanzinnige Boomhut -boeken. Maar wist je dat hij ook een geweldige verhalenverteller is? Lees ook het eerste deel in deze serie: Wombat & Vos – Avonturen in de stad .

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 9 jaar
ISBN: 9789492899675
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Terry Denton
Vertaler: Tjibbe Veldkamp
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 136
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 30-09-2019

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 9 jaar
ISBN: 9789492899880
NUR: 282
Type: E-book
Auteur(s): Terry Denton
Vertaler: Tjibbe Veldkamp
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 136
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 04-10-2019

Kenmerken van dit boek

Wombat en Vos, Terry Denton
Wombat & Vos - Terry Denton

Wombat & Vos

Wombat & Vos

Wombat & Vos zijn twee vrienden die allerlei avonturen beleven in de stad! Wombat is een coole, zeldzame stadswombat die niet van regen houdt, maar gek is op friet. Vos is onrustig en humeurig en draagt een mooie cape. Als ze samen een avontuur beleven, loopt het geheid in de soep! Auteur Terry Denton is wereldberoemd door zijn tekeningen voor de Waanzinnige Boomhut-boeken. Maar wist je dat hij ook een fantastische verhalenverteller voor jongere kinderen (7+) is? Lees daarom Wombat & Vos!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer

Reviews

wout, Boekliefhebber (6 jaar) - 20-01-2020
Ik vond het een leuk boek. Hoop dat er nog meer boeken komen. Ik heb beide delen al uit!

Saskia, Moeder - 10-12-2019
Echt een boek dat aansluit bij de belevingswereld van mijn dochter. Ze heeft door de 2 boeken van Wombat en Vos eindelijk leesplezier gekregen en hierdoor is haar leesniveau én haar spelling beter geworden. Ze kan niet wachten tot er nog een deel komt. Echt een aanrader!