Graaf Witlaken en de vlampier

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Creatieve manier om samen te lezen
  • Humoristische, spannende en toegankelijke verhalen
  • Geschreven door ervaren scriptschrijvers

Samenvatting

In het spookhuis van Graaf Witlaken is elk lolletje bloedlink. Want als de Vlampier moet lachen, komen er vlammen uit zijn oren! Kies een rol en leef je in in dit spannende toneelleesboek op AVI E5.

Samenvatting

Heb je ooit over een vlampier gehoord? Vast niet, want er bestaat er maar eentje. Hij zit gevangen in een schilderij. En dat hangt in het spookhuis van Graaf Witlaken.
Een vlampier lijkt niet zo gevaarlijk. Hij drinkt geen bloed en hij bijt geen mensen. Hij eet alleen maar rode pepers. En wel zo veel, dat de vlammen soms uit zijn oren slaan. Vooral als hij moet lachen. Dan schieten er steekvlammen uit zijn hoofd die alles verwoesten. Maak daarom nooit een grapje in de buurt van de vlampier. Maar dan ook echt NOOIT! Elk lolletje is bij hem bloedlink ...
Graaf Witlaken weet dat. Maar weten de mensen die naar zijn spookhuis komen dat ook?


Altijd al in een toneelstuk willen spelen? Met een toneelleesboek lijkt het net of je in een voorstelling zit. Personages klaar? Stemmen gesmeerd? Lees hard, zacht, boos of blij. Wat jij vindt passen bij jouw rol. Luister naar je leesmaatje, oefen je intonatie en leer omgaan met leestekens in dit geestige toneelleesboek op AVI E5-niveau. Van schrijver Ferry Piekart en illustrator Richard Verschraagen, die eerder ook samenwerkten aan het toneellezen moppenboek De moppen van Graaf Witlaken.
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 10 jaar
ISBN: 9789048753659
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Ferry Piekart
Illustrator: Richard Verschraagen
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 24-10-2024
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest “Ramon de Bizon”

Ramon de Bizon is een eigenzinnig verhaal over de liefde voor boeken, vrienden en het leven, vertaald door Arthur Japin. Ontdek hier wat het kinderpanel van het boek vindt.

Kinderpanel
Lees meer