Haar 1. Nieuw op school

Hardcover:
13,99
Altijd de laagste prijs
  • Graphic novel met mooie illustraties
  • Over gevoelens, emoties en vriendschap
  • Vanaf 10 jaar

Samenvatting

Samenvatting

Elle ziet er op het eerste gezicht uit als een gewoon meisje, maar toch is ze niet zoals de anderen. Op haar nieuwe school sluit ze al snel vriendschap met haar klasgenoten. Maar weten die dat Elle niet alleen is? Ze lijkt eerder met zijn vijven te zijn… Elle bestaat uit vijf verschillende persoonlijkheden die elk hun eigen kleur hebben en die niet altijd de beste vrienden zijn. Aan de kleur van Elle's haar kun je zien welke persoonlijkheid op dat moment de bovenhand heeft. Wie is Elle eigenlijk echt? Samen met haar vrienden gaat ze op zoek naar de oorzaak van haar wisselende stemmingen. Een mooie en ontroerende graphic novel voor jonge tieners die gevoelens en emoties centraal stelt.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789002275869
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Kid Toussaint
Illustrator: Aveline Stokart
Prijs: 13,99
Aantal pagina's: 96
Uitgever: SU Kids & Digits
Verschijningsdatum: 21-06-2022
Illustratie uit Haar: Nieuw op school

Gerelateerde artikelen

Interview met Ben Guterson

De boeken van Ben Guterson zitten vol mysteries. Wij vroegen Ben naar zijn interesse in codes kraken, zijn nieuwe boek 'De magie van de verboden' toren en meer.

Interview
Lees meer

5 vragen aan… Simone Arts

Simone Arts schreef het indrukwekkende Zij, ik en de sterren. Een gevoelig boek over verlies en vriendschap. Wij stelden haar vijf vragen over haar schrijfproces, de thema’s in haar boek en het beste advies voor kinderen die te maken krijgen met pesten op school.

Interview
Lees meer

Strips lezen: goed voor de leesontwikkeling!

Tegenwoordig hoor je deskundigen steeds vaker zeggen dat strips lezen goed is voor kinderen. Marion van der Meulen, lees- en schrijfdeskundige, legt uit waarom.

Achtergrond
Lees meer