Het geheim van Anders Grissel

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Samenvatting

Als Anders Grissel geboren wordt, kan zijn vader niet wachten om te ontdekken wat voor griezelig talent of uiterlijk hij heeft. Maar Anders blijkt normaal te zijn. Meganormaal!

Niets kan hem overtuigen dat het leven als een Grissel zo fijn is, zelfs spinetti (ja, spinnen-spaghetti), nachtelijke jachtuitjes in het bos en de avonturen die hij met zijn vader beleeft in hun bijzondere huis niet.

Anders wil voetballen en niet-zwarte kleren aan. En het allerliefst wil hij dat niemand bang is als hij zijn naam noemt. Dus bedenkt hij een geheim plan om normaal te zijn… en dat werkt!

Maar als meneer Eldijk van het Bestuur van Nette Mensen en Orde op Zaken erop uit is om de Grissels uit zijn stad te verjagen, beseft Anders wat écht belangrijk is.

Sinds Tilde, Eleni en Jasmine de jongen achter het Ugly Girls-account hebben ontmaskerd, voelen ze zich veel sterker en dapperder. Zij, en de rest van de meisjes op school, vinden dat ze absoluut geen onrecht meer hoeven te accepteren. De jongens vinden dat de meisjes gewoon zeuren. Dus wordt er een gelijkheidsproject in het leven geroepen.

Maar wanneer de sporthal van de school afbrandt, gaat de aandacht alleen daarnaar uit en wordt het project weer afgeblazen. Als er vermoedens ontstaan dat de brand is aangestoken en dat Eleni misschien wel eens de dader zou kunnen zijn, moeten de drie weer aan de slag! De echte dader moet achterhaald worden én ook die gelijkheid zullen ze zelf maar moeten regelen…

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789021685809
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Erwin van den Eshof
Illustrator: Richard Raaphorst
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 26-06-2024

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789021685977
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Erwin van den Eshof
Illustrator: Richard Raaphorst
Prijs: 9,99
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 26-06-2024

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer