Het mysterie van de Gouden Feniks

Hardcover:
20,50
Altijd de laagste prijs
  • Deel 2 in de serie De Tempeljagers
  • Leest als een film!
  • Vanaf 10 jaar

Samenvatting

Zijn de Tempeljagers sterk genoeg om het tegen Chinese spionnen op te nemen en de wereld te behoeden voor een groot gevaar?

Samenvatting

Tess, haar vriendin Kim, Noah, Finn en hun tante Lara gaan in China op zoek naar Xi’Bao, een lang verloren bergstad. Aan boord van de Trans Mongolië Express ontmoeten de Tempeljagers twee Chinese spionnen die op zoek zijn naar Lara. Ze willen haar gebruiken om de legendarische Perzik van Onsterfelijkheid te vinden, die diep verborgen in de Drakenberg in Xi’Bao ligt. Maar om daar te komen moeten ze eerst het mysterie van de gouden feniks ontrafelen. Zijn de Tempeljagers sterk genoeg om het tegen de spionnen op te nemen en de wereld te behoeden voor een groot gevaar?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789463850377
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Michael Reefs
Illustrator: Bart Bus
Prijs: 20,50
Aantal pagina's: 272
Uitgever: Billy Bones
Verschijningsdatum: 04-01-2022

Gerelateerde artikelen

De 10 leukste kinderboeken over de wetenschap

Kunnen dieren dromen? Kan een mens sneller dan het licht reizen? Hoe leefden dinosaurussen? Hoeveel natuur kan men nou eigenlijk in de stad vinden? Voor nieuwsgierige kinderen die graag meer willen leren over onze aarde, de ruimte, de dieren en de natuur, zijn er talloze boeken, zelfs voor de allerkleinsten! In dit artikel vind je onze 10 beste tips met boeken over de wetenschap en nog andere aanraders.

Tiplijst
Lees meer