Het ultra coole Meester Jesper boek

Vol hacks, stories, tips, tricks en challenges

9 - 12 jaar
4.5 /5
Hardcover:
12,50
Altijd de laagste prijs
  • Het eerste boek van TikTok-held Meester Jesper
  • Vol leuke hacks, verhalen en challenges
  • Met QR-codes naar exclusieve filmpjes die nergens anders te vinden zijn

Samenvatting

TikTok-held Meester Jesper heeft nu ook zijn eigen boek, boordevol hacks, stories, tips, tricks en challenges. Scan de QR-codes voor exclusieve filmpjes!

Samenvatting

Meester Jesper is naast meester van groep 7/8 de leukste bekende Nederlandse meester op TikTok, YouTube en Instagram. Op deze kanalen vind je reken- en taalhacks, sketches over school, leuke dansjes met zijn klas en video’s die hij maakt samen met zijn gezin.

In dit ultra coole boek deelt Meester Jesper superhandige hacks die je op school kunnen helpen. Want wie kan er nu niet een lifehack voor procenten gebruiken? En hoe gebruik je ook alweer ’t sexy fokschaap? Hoe reken je supersnel de tafels uit? En nog veel meer!

Ook deelt Meester Jesper de allerleukste stories uit zijn klas, krijg je social media tips, kom je van alles over hem te weten en daagt hij je uit om mee te doen aan challenges!

Scan de QR codes in het boek en bekijk exclusieve filmpjes!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789493236172
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Jesper Hesseling
Prijs: 12,50
Aantal pagina's: 80
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 22-03-2022
Het ultra coole Meester Jesper boek

Reviews

Wendyblogt, Moeder (39 jaar) - 15-04-2022
De cover van het boek laat meester Jesper zien zoals hij is, met een grote lach op zijn gezicht. de inhoud van het boek laat meteen zien wat je allemaal kunt verwachten en dat lijkt best veel. Op een vriendenboekjes manier leer je meester Jesper wat beter kennen, welke rugzak hij gebruikt en wat hij eet met de lunch. Daarna kun je aan de gang met challenges, het leuke aan die pagina is dat je een qr code kunt scannen om de antwoorden te checken. Het boek is niet alleen heel erg leuk, maar ook leerzaam. Er wordt goed uitgelegd waar je op moet letten als je actief wordt op social media. De rekenhacks maken je schoolwerk vast ook stukken makkelijker. Er staat zoveel informatie in het boek, recepten, taalhacks, zijn bruiloft voor de klas en ga zo maar door. Het is een aanrader voor alle kinderen tussen de 9-12 jaar, of je nu de taalhacks of de rekenhacks wil gebruiken er staat voor iedereen wel iets interessants in. En meeste Jesper heeft er na het lezen van zijn boek weer een volger bij, had ik zo'n leraar maar gehad.