Ik wil een bos voor mijn verjaardag

4 - 7 jaar
Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Levendig verteld
  • Vol fantasie
  • Met kleurrijke illustraties

Samenvatting

'Ik wil een bos voor mijn verjaardag' van Linda de Haan is een fantasievol prentenboek, over een meisje dat graag een bos wil in haar straat.

Samenvatting

Simke wil het allerliefst een boom voor haar verjaardag. Een echte boom, voor haar raam. Haar klasgenootjes zeggen dat dat niet kan als je geen tuin hebt. Dat zullen we nog wel eens zien, denkt Simke. Ze doet een wens in het maanlicht en schrijft een brief aan de burgemeester. Als Simke op een dag wakker wordt, ziet ze schaduwen van takken en bladeren. Is haar wens uitgekomen, of droomt ze nog…?

Een vrolijk prentenboek over dromen die uitkomen en de magie van bomen. Linda de Haan werd voor het maken van dit fantasievolle prentenboek geïnspireerd door het BOSK-project in Leeuwarden, waar honderd dagen lang een bos door de straten trok. Ze zag hoe kinderen van de bomen genoten en speelden in dit wandelende bos.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 7 jaar
ISBN: 9789021685342
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s):
Illustrator: Linda de Haan
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 40
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 13-03-2024
Ik-wil-een-bos-voor-mijn-verjaardag

Gerelateerde artikelen

Op advies van de juf

'Op advies van de juf' is hét leerspellen assortiment van de ever- en bestsellers van Zwijsen. Van de bekende leerspellen van Loco tot de spellen van de Gorgels en het vrolijke aapje Semsom.

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2025

'Rinus' is verkozen tot het prentenboek van 2025. Bekijk hier de volledige Prentenboeken top 10 van het jaar 2025 en laat je inspireren!

Tiplijst
Lees meer