Kapsalon Harenjacht

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Knip, knip ... de opa van Jari knipt de meest wonderlijke kapsels. Iedereen loopt weg uit zijn kapsalon. Zou het nog goedkomen? Kies een rol en lees samen hardop voor uit dit toneelleesboek op AVI M5.

Samenvatting

De opa van Javi is kapper. Maar er is iets mis met opa. Javi snapt er niets van. Zijn aardige opa doet opeens raar tegen klanten. Hij geeft ze vreemde kapsels. En iedereen loopt weg. Hoe moet dit nu verder? Javi’s zusje Lola heeft gelukkig een plan.

Regenbooghaar, gekke stekels... de klanten in de kapsalon van de opa van Jari weten niet wat ze zien! Dit grappige toneelleesboek op AVI M5 lees je samen met iemand anders, hardop. Met een klasgenoot of een vriend(in) bijvoorbeeld. Wie speel jij? Jari, Lola of toch opa? Kies je personage, leef je in en leef je lekker uit met gekke stemmetjes. Vooraan in het boek vind je een korte beschrijving van de rollen die je kunt spelen. De dialogen in dit boek lees je samen, om en om. Door het rollenspel ontstaat er een echt toneelstuk!

Met tekst van kinderboekenschrijver Isabel Versteeg. De tekeningen zijn gemaakt door Juliette de Wit, illustrator van onder andere series Spekkie en Sproet en Fritzi.
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 10 jaar
ISBN: 9789048753611
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Isabel Versteeg
Illustrator: Juliette de Wit
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 24-10-2024
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest “Ramon de Bizon”

Ramon de Bizon is een eigenzinnig verhaal over de liefde voor boeken, vrienden en het leven, vertaald door Arthur Japin. Ontdek hier wat het kinderpanel van het boek vindt.

Kinderpanel
Lees meer