Loco bambino Fien & Teun met de dieren

Paperback:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor kinderen van 3 tot 5 jaar
  • Vergroot de woordenschat
  • Stimuleert het logisch denken

Samenvatting

Zelfcorrigerend Loco bambino oefenboekje voor peuters & kleuters. Prachtige illustraties van Fien & Teun. Spelenderwijs puzzelen met dieren. Logisch denken en omgaan met de natuur.

Samenvatting

Met dit vrolijke oefenboekje kunnen peuters en kleuters lekker puzzelen. Spelenderwijs herkennen ze patronen en leggen ze logische verbanden. Al spelend leren kinderen bovendien van alles over de natuur en het dierenrijk. De prachtige illustraties van Fien & Teun op hun avonturenboerderij maken er een kleurrijk geheel van en prikkelen de fantasie. Kinderen ontdekken zélf of ze de opdrachten goed hebben gemaakt door de basisdoos om te draaien en het figuur te controleren. Spelend leren, daar draait het om bij Loco!

Leerdoelen:
• Stimuleren van ontluikende geletterd- en gecijferdheid
• Omgaan met de natuur
• Logisch denken
• Vergroten van de woordenschat

Met het zelfcorrigerende Loco oefent je kind spelenderwijs belangrijke vaardigheden. Op school en thuis. Want spelend leren, daar draait het om. Sinds 1968, wie kent het niet!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 5 jaar
ISBN: 9789048748716
NUR: 228
Type: Paperback
Auteur(s):
Illustrator: Anet van de Vorst
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 36
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 14-06-2023

Gerelateerde artikelen

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer