Oceaan en Hemel

The Fan Brothers

6 - 9 jaar
Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Prachtig prentenboek van The Fan Brothers over het bijzondere avontuur van een kleinzoon, een opa en de kracht van verbeelding.

Samenvatting

Finn woont aan zee, en de zee woont een beetje in hem. Op opa’s verjaardag moet hij denken aan de verhalen die opa vroeger vertelde over een plek ver, ver weg, waar oceaan en hemel samenkomen. Ooit zouden ze samen op reis gaan. Finn bouwt een boot en doet een dutje in de kajuit. Als hij wakker wordt, is hij op volle zee. Het avontuur begint! Een grote gouden vis lokt hem mee naar waar zee en hemel elkaar ontmoeten… steeds, steeds dichter naar de maan…

The Fan Brothers laten jong en oud dromen en voeren je mee in een universum waar alles mogelijk is.

Oceaan en Hemel is een prachtig magisch-realistisch sprookje over het koesteren van herinneringen, afscheid nemen en verder gaan.(...)
Een mooie verbeelding van bovenaardse verwondering en aardse zaken. De droomwereld ondersteunt de realiteit en omgekeerd. De Nederlandse tekst van Rindert Kromhout is ook dan meer dromerig dan weer realistisch.(...) De taal is rijk.
Een boek om door en door te verkennen en waar kleuters en oudere kinderen beslist door geboeid zullen blijven. - Juryrapport Sardes Leespluim april 2019

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 6 - 9 jaar
ISBN: 9789025875268
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): The Fan Brothers
Vertaler: Rindert Kromhout
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 48
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 22-08-2018

Gerelateerde artikelen