Ramon de bizon

Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Een eigenzinnig verhaal over de liefde voor boeken, vrienden en het leven, vertaald door Arthur Japin.

Samenvatting

Giel neemt zijn lievelingsboek Ramon de bizon overal mee naartoe. En dat vindt Ramon – de held van dat boek – heerlijk! Dan wordt Ramon de bizon per ongeluk ingeleverd bij de bieb. Is Ramon zijn vriend Giel nu voor altijd kwijt?! Van schrik panikeert hij, en gebeurt er iets héél vreemds: hij valt zomaar zijn boek uit. Al snel raakt de kleine bizon verdwaald tussen alle boekenkasten. Gelukkig kan de bibliothecaresse hem helpen…

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 10 jaar
ISBN: 9789464530377
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Lou Beauchesne
Illustrator: Kate Chappell
Vertaler: Arthur Japin
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 56
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 10-05-2023

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Interview met Max Brallier

In dit interview vertelt Max Brallier alles over De laatste helden op aarde en het kosmische kwaad, zijn favoriete monsters en veel meer. Lees gauw verder!

Interview
Lees meer