Ramon de bizon

Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • Eigenzinnig verhaal over de liefde voor boeken
  • Mooi geïllustreerd
  • Vertaald door Arthur Japin

Samenvatting

Een eigenzinnig verhaal over de liefde voor boeken, vrienden en het leven, vertaald door Arthur Japin.

Samenvatting

Giel neemt zijn lievelingsboek Ramon de bizon overal mee naartoe. En dat vindt Ramon – de held van dat boek – heerlijk! Dan wordt Ramon de bizon per ongeluk ingeleverd bij de bieb. Is Ramon zijn vriend Giel nu voor altijd kwijt?! Van schrik panikeert hij, en gebeurt er iets héél vreemds: hij valt zomaar zijn boek uit. Al snel raakt de kleine bizon verdwaald tussen alle boekenkasten. Gelukkig kan de bibliothecaresse hem helpen…

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 10 jaar
ISBN: 9789464530377
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Lou Beauchesne
Illustrator: Kate Chappell
Vertaler: Arthur Japin
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 56
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 11-05-2023
Ramon de bizon

Gerelateerde artikelen

Leesplezier & leesmotivatie: dit zijn de tips

Om te blijven lezen is een divers boekenaanbod nodig, dat aansluit bij het kind. Daarom tippen we in dit artikel de leukste boeken en handigste tips om kinderen te motiveren!

Tiplijst
Lees meer

Babyboeken top 10

Verras een (aanstaande) ouder met een van onze boekentips voor tijdens de zwangerschap of als kraamcadeau. Mooie, stevige karton-, voel- en geluidsboeken en natuurlijk ontbreken hier de voorleesbundels niet.

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Mauk, Kind (8 jaar) - 29-06-2023
Ramon de bizon leek mij een heel leuk boek omdat het gaat over een bizon die uit een boek valt, dat leek mij heel grappig. Toen ik het boek las kwam ik er achter dat Giel (de jongen) in het boek zijn lievelingsboek kwijt raakt. Ramon de bizon valt dan uit het boek en komt terecht in de bibliotheek, daar wordt hij vrienden met de mevrouw die in de bibliotheek werkt. Toevallig houden ze allebei ontzettend van augurken. Ik vond het boek wel een beetje zielig omdat Ramon de bizon eigenlijk gewoon het liefste bij Giel wilde blijven. Gelukkig komt alles wel goed aan het einde. Als je van een boek met fantasie, mooie tekeningen en grapjes houdt dan moet je dit boek zeker gaan lezen.