Soul Riders Magische verhalen over de stallen van Jorvik

Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • Deel 2 in de tweede trilogie over de Soul Riders
  • Extra leuk voor paardenfans
  • Vanaf 10 jaar

Samenvatting

Samenvatting

De hulp van de Soul Riders is dringend nodig op het magische eiland Jorvik. Linda, Alex, Anne en Lisa gaan langs de stallen op het eiland om uit te zoeken wat er aan de hand is. Maar hoe meer ze er bezoeken, hoe duidelijker het wordt dat ze haast moeten maken... In deze nieuwe spannende verhalenbundel komen paarden, vriendschap en magie samen. De verhalen zijn gebaseerd op de online paardengame Star Stable, die wereldwijd miljoenen fans heeft. In Nederland zijn er al 35.000 boeken over de Soul Riders verkocht.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789020624144
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Helena Dahlgren
Illustrator: Marie Beschorner
Vertaler: Lammie Post-Oostenbrink
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 120
Uitgever: Kluitman
Verschijningsdatum: 25-01-2023

Gerelateerde artikelen

De 10 leukste kinderboeken over de wetenschap

Kunnen dieren dromen? Kan een mens sneller dan het licht reizen? Hoe leefden dinosaurussen? Hoeveel natuur kan men nou eigenlijk in de stad vinden? Voor nieuwsgierige kinderen die graag meer willen leren over onze aarde, de ruimte, de dieren en de natuur, zijn er talloze boeken, zelfs voor de allerkleinsten! In dit artikel vind je onze 10 beste tips met boeken over de wetenschap en nog andere aanraders.

Tiplijst
Lees meer

Interview met Myron van der Velden

Auteur Myron van der Velden schreef verschillende boeken! Spoorloos op de droomplaneet was haar debuut en wij stellen haar hierover een aantal vragen.

Interview
Lees meer