Soul Riders Magische verhalen over de stallen van Jorvik

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Deel 2 in de tweede trilogie over de Soul Riders
  • Extra leuk voor paardenfans
  • Vanaf 10 jaar

Samenvatting

Samenvatting

De hulp van de Soul Riders is dringend nodig op het magische eiland Jorvik. Linda, Alex, Anne en Lisa gaan langs de stallen op het eiland om uit te zoeken wat er aan de hand is. Maar hoe meer ze er bezoeken, hoe duidelijker het wordt dat ze haast moeten maken... In deze nieuwe spannende verhalenbundel komen paarden, vriendschap en magie samen. De verhalen zijn gebaseerd op de online paardengame Star Stable, die wereldwijd miljoenen fans heeft. In Nederland zijn er al 35.000 boeken over de Soul Riders verkocht.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789020624144
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Helena Dahlgren
Illustrator: Marie Beschorner
Vertaler: Lammie Post-Oostenbrink
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 120
Uitgever: Kluitman
Verschijningsdatum: 25-01-2023

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Interview met Wouter Klootwijk en Enzo Pérès-Labourdette

Anne, het paard en de rivier is bekroond tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2017. Het boek is geschreven door Wouter Klootwijk. Samen met de prachtige illustraties van illustrator Enzo Pérès-Labourdette is het verhaal een prachtig kinderboek geworden. Reden genoeg voor een kort interview met de schrijver en de illustrator.

Interview
Lees meer