Soul Riders. De gevangene van Pandoria

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Laatste deel in de derde trilogie van de Soul Riders
  • Leuk voor paardenfans
  • Vanaf 10 jaar

Samenvatting

Samenvatting

Nu Anne vastzit in Pandoria doen de overgebleven Soul Riders er alles aan om haar te bevrijden. Het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. Meer dan vijfentwintig jaar geleden werd er een zusterschap verbroken, waarbij een jonge vrouw haar leven verloor. Staat de Soul Riders hetzelfde lot te wachten? De gevangene van Pandoria is het tweede deel in deze tweede Soul Riders-trilogie en het spannende vervolg op Verraad op Jorvik. De boeken vol avontuur, vriendschap, paarden en magie zijn gebaseerd op de online paardengame Star Stable. De populaire game heeft wereldwijd miljoenen spelers en fans.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789020624151
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Helena Dahlgren
Vertaler: Gertrud Jetten
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 200
Uitgever: Kluitman
Verschijningsdatum: 14-11-2022

Gerelateerde artikelen

De 10 leukste kinderboeken over de wetenschap

Kunnen dieren dromen? Kan een mens sneller dan het licht reizen? Hoe leefden dinosaurussen? Hoeveel natuur kan men nou eigenlijk in de stad vinden? Voor nieuwsgierige kinderen die graag meer willen leren over onze aarde, de ruimte, de dieren en de natuur, zijn er talloze boeken, zelfs voor de allerkleinsten! In dit artikel vind je onze 10 beste tips met boeken over de wetenschap en nog andere aanraders.

Tiplijst
Lees meer

Interview met Myron van der Velden

Auteur Myron van der Velden schreef verschillende boeken! Spoorloos op de droomplaneet was haar debuut en wij stellen haar hierover een aantal vragen.

Interview
Lees meer