Soul Riders. De gevangene van Pandoria

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Laatste deel in de derde trilogie van de Soul Riders
  • Leuk voor paardenfans
  • Vanaf 10 jaar

Samenvatting

Samenvatting

Nu Anne vastzit in Pandoria doen de overgebleven Soul Riders er alles aan om haar te bevrijden. Het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. Meer dan vijfentwintig jaar geleden werd er een zusterschap verbroken, waarbij een jonge vrouw haar leven verloor. Staat de Soul Riders hetzelfde lot te wachten? De gevangene van Pandoria is het tweede deel in deze tweede Soul Riders-trilogie en het spannende vervolg op Verraad op Jorvik. De boeken vol avontuur, vriendschap, paarden en magie zijn gebaseerd op de online paardengame Star Stable. De populaire game heeft wereldwijd miljoenen spelers en fans.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789020624151
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Helena Dahlgren
Vertaler: Gertrud Jetten
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 200
Uitgever: Kluitman
Verschijningsdatum: 14-11-2022

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Interview met Wouter Klootwijk en Enzo Pérès-Labourdette

Anne, het paard en de rivier is bekroond tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2017. Het boek is geschreven door Wouter Klootwijk. Samen met de prachtige illustraties van illustrator Enzo Pérès-Labourdette is het verhaal een prachtig kinderboek geworden. Reden genoeg voor een kort interview met de schrijver en de illustrator.

Interview
Lees meer