Wat niemand ziet

10 - 12 jaar
5 /5
E-book:
7,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Samenvatting

Denk aan iets moois!
Aan een goudbruine kastanje in je hand.
Denk daaraan.

Elke dag na school dwaalt Ros door de stad. Daar bouwt ze afvaltuintjes. Vlinders en bloemen van zilverpapier, een boom vol verloren elastiekjes, een stil elftal van lege blikjes en flesjes… Dan vindt Ros kleine dieren van kastanjes en ijzerdraad in haar tuintjes. Iemand ziet waar alle anderen gedachteloos aan voorbijgaan. Iemand ziet háár. Ze heeft een vriend. Maar wie? Ros gaat op zoek naar haar onbekende vriend, die haarscherp ziet dat ze hem nodig heeft.

‘Dit verhaal is een ode aan de fantasie, de kracht die uitgaat van het scheppen van je eigen werkelijkheid. Echt heel mooi’ – Gouden Griffel-winnares Mireille Geus
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 12 jaar
ISBN: 9789025869861
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Martijn Niemeijer
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 176
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 09-02-2016

Gerelateerde artikelen

Boeken over moeilijke onderwerpen

Sommige onderwerpen, zoals ziekte, de dood en echtscheiding, zijn soms lastig om samen over te praten. Boeken kunnen helpen bij het bespreekbaar maken hiervan. In dit artikel tippen we daarom boeken over deze thema’s, voor verschillende leeftijden.

Tiplijst
Lees meer

Dichter aan het woord: Ted van Lieshout

Ter ere van de Poëzieweek 2019 geven wij graag het woord aan schrijver, beeldend kunstenaar én dichter Ted van Lieshout. Zijn dichtbundel Ze gaan er met je neus vandoor is genomineerd voor de Grote Poëzieprijs 2019. In dit artikel spreken wij met hem over zijn dichtbundels.

Interview
Lees meer

Reviews

Jeanine, Moeder (43 jaar) - 04-04-2020
Wat een prachtig boek, het liefst wilde ikhem in een keer uitlezen! Heel knap hoe een heftig onderwerp als onveilige thuissituatie op zo'n lichte en subtielemanier heel behapbaar wordt gemaakt, zonder de ernst uit het oog te verliezen. Het verhaal voelt als magie.