Interview met Max Brallier

Interview met Max Brallier

In het nieuwste deel van De laatste helden op aarde, De laatste helden op aarde en het kosmische kwaad, gaan Jack en zijn vrienden opnieuw de strijd aan met gevaarlijke slechteriken en beleven ze een monsterlijk kersfeest! In dit interview lees je alles over de favoriete monsters van Max Brallier, zijn schrijfgeheimen, waarom de serie zo populair is onder kinderen, en nog veel meer.

Ontdek nog meer leuke interviews

Interview met Ben Guterson

De boeken van Ben Guterson zitten vol mysteries. Wij vroegen Ben naar zijn interesse in codes kraken, zijn nieuwe boek 'De magie van de verboden' toren en meer.

Interview
Lees meer

Interview met Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari werd wereldwijd bekend met zijn boek Sapiens. Nu vertelt hij dit belangrijke verhaal aan kinderen. Wij stelden hem vier vragen.

Interview
Lees meer

Interview met Maren Stoffels

Recent verscheen van Maren Stoffels een nieuwe thriller: Escape Room 2.0. Kinderboeken.nl vroeg Maren alles over haar nieuwe boek én over haar fascinatie voor escaperooms!

Interview
Lees meer

Gi-ga-groen interview

'Een krokodil in het bad!' zit vol met grappige verhalen over de natuur. Lees wat voor geks de schrijvers en de illustrator zelf hebben meegemaakt in de natuur!

Interview
Lees meer