Wie is de grootste Dolfje Weerwolfje fan?
Dolfje_Weerwolfje-Paul-van-Loon---Hugo-van-Look

Wie is de grootste Dolfje Weerwolfje fan?

Dit jaar bestaat Dolfje Weerwolfje 25 jaar. Binnen 2 generaties groeiden miljoenen kinderen op met Dolfje Weerwolfje: de verhalen van Paul van Loon die vele kinderen aan het lezen hebben gebracht en zelfvertrouwen hebben gegeven. Want Dolfje staat al 25 jaar voor vriendschap en dat het oké is om anders te zijn dan anderen. Jij bent goed zoals je bent!

Na 25 jaar is het tijd voor een echte Dolfje Weerwolfje Verkiezing: wie is de allergrootste fan?

Wat kun je winnen?

De allergrootste fan uit het heden & De allergrootste fan uit het verleden

Jullie winnen natuurlijk als allerbelangrijkste: de eer! Jij mag jezelf heel 2021 de allergrootste Dolfje Weerwolfje fan noemen! Maar natuurlijk krijg je ook de persoonlijke felicitaties van Paul van Loon én een prachtige oorkonde voor aan de muur, met tekeningen van de illustrator van Dolfje Weerwolfje: Hugo van Look. Je krijgt een spellenpakket van Dolfje Weerwolfje waarmee je oefent met rekenen en taal. En als klap op de vuurpijl krijg je het nieuwste boek van Dolfje Weerwolfje met handtekening van Paul van Loon.

Dé Dolfje Weerwolfje schoolklas
Ook jullie krijgen natuurlijk de persoonlijke felicitaties van Paul van Loon én de prachtige oorkonde voor aan de muur, met de tekeningen van Hugo van Look. Daarnaast winnen jullie de eer om jullie groep heel 2021 dé Dolfje Weerwolfje schoolklas noemen. En jullie maken met de winst de hele school blij, want jullie winnen een spellenpakket van Dolfje Weerwolfje waarmee je oefent met rekenen en taal en alle Dolfje Weerwolfje boeken voor in de schoolbibliotheek. Oók het nieuwste avontuur!

Gerelateerde artikelen

Gi-ga-groen interview

'Een krokodil in het bad!' zit vol met grappige verhalen over de natuur. Lees wat voor geks de schrijvers en de illustrator zelf hebben meegemaakt in de natuur!

Interview
Lees meer

Dolfje Weerwolfje Tegen Pesten

Op 26 september start de Week Tegen Pesten. Ook Dolfje Weerwolfje komt in actie! Begin september vind je hier meer informatie.

Nieuws
Lees meer