beer wil meer

Hardcover:
12,50
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Met AVI Strips wordt lezen nog leuker! De illustraties spatten van de bladzijden af en de grappige teksten doen de rest. ‘Beer wil meer’ is een een strip voor beginnende lezers op AVI Start-niveau.

Samenvatting

beer woont in het bos.
het is daar leuk.
maar beer wil meer.
veel meer.
op een dag gaat hij weg.
op zoek naar lol!

Hoe stoer is het om zelf een stripboek te lezen? AVI Strips zijn stripboeken voor kinderen uit groep 3 en 4. Annemarie van den Brink schreef dit grappige avontuur over Beer zijn zoektocht naar lol en Laury Tinnemans maakte de kleurrijke illustraties. Het samenspel van woorden en tekeningen zorgt voor extra begrip van het verhaal. Een nieuw woord in de tekst? Geen probleem, dankzij de plaatjes wordt het al snel duidelijk. Dat is spelenderwijs je woordenschat uitbreiden en oefenen met lezen.
Ga mee op avontuur met Beer op zijn rolschaatsen en ontdek wat er buiten het bos te beleven valt.

Leesniveau: AVI Start.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 6 - 7 jaar
ISBN: 9789048752119
NUR: 287
Type: Hardcover
Auteur(s): Annemarie van den Brink
Illustrator: Laury Tinnemans
Prijs: 12,50
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 05-08-2024

AVI strips

AVI strips

Compleet vernieuwd: AVI strips voor beginnende lezers! Hardcover stripboeken om te oefenen met lezen, maar vooral om te genieten van de prachtige verhalen en illustraties. Humor, spanning en vaart spatten van de pagina's. De boeken zijn geschreven in verschillende AVI-niveaus. Ideaal om de drempel tot lezen te verlagen en veel leeskilometers te maken!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer

Klassiekers van Astrid Lindgren

Iedereen kent boeken van Astrid Lindgren. Lees verschillende achtergrondverhalen bij haar klassiekers en ontdek minder bekende titels in dit artikel!

Tiplijst
Lees meer