Berlijn, Berlin!

Au pair

12 - 15 jaar
5 /5
E-book:
4,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Samenvatting

Lot is au pair bij de familie Pastisse in Parijs en ze heeft het er erg naar haar zin. Ze heeft een heus Frans vriendje en ze is druk bezig met het maken van haar eigen film Een zomer in Parijs . Dan hoort Lot van haar Duitse vriendin Katrin dat er in Berlijn een internationaal filmfestival georganiseerd wordt voor jongeren: Under[ground]20. Er komen belangrijke mensen uit de filmindustrie op af, die op zoek zijn naar fris en nieuw talent. Ook is er een competitieprogramma aan het festival verbonden. Lot is door het dolle heen. Hoe ze het voor elkaar gaat krijgen weet ze nog niet, maar zij moet hoe dan ook naar Berlijn!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 12 - 15 jaar
ISBN: 9789021671499
NUR: 284
Type: E-book
Auteur(s): Elisa van Spronsen
Prijs: 4,99
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 17-07-2013

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer

Caja Cazemier vertelt over ‘Roes’

Vanaf 12 jaar gebeurt er veel in het leven van kinderen. Ze maken oneindig veel eerste keren mee en moeten voor zichzelf uitzoeken hoe zij hiermee omgaan. ‘Roes’ is daarom een herkenbaar verhaal voor veel tieners.

Interview
Lees meer

Poetsen kun je overal!

Dat tandenpoetsen met je kind niet altijd even makkelijk gaat, is geen geheim. Het vrolijke en grappige kijk- en voorleesboek Weg met de viezekiezenbeestjes! (mét tandenpoetslied) helpt ouders en kinderen bij het voorkomen van problemen.

Achtergrond
Lees meer

Reviews

ellemijn, Kind (10 jaar) - 16-08-2019
ik vond het een leuk boek en ik zou het boek aanraden aan een vriendin van mij omdat zij ook een beetje duits is en van dit soort boeken houdt die in andere landen spelen maar ook aan andere meiden die niks met duits hebben. ik vond het leuk dat sommige woorden in het duits waren. en ik vond het grappig dat ik soms even moest nadenken wat dat woord in het duits betekende. de filmdagboeken in het boek vond ik ook leuk omdat ik dan wist wat Lot ervan vond wat er die dag gebeurd was.