Als alles ineens anders gaat

12 - 15 jaar
4 /5
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
7,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Indrukwekkende jeugdroman over de gevolgen van een ernstige ziekte.

Samenvatting

De vijftienjarige Evi is samen met haar beste vriendin Noor eigenaar van een succesvolle modeblog. Ze hebben hordes fans en komen zonder moeite binnen bij de tofste feestjes. Maar dan krijgt Evi te horen dat ze kanker heeft. Plots zit ze niet meer front row bij grote modeshows, maar moet ze elke week in het ziekenhuis zijn voor chemotherapie. Alles verandert. Niet alleen moet ze nu omgaan met alle onzekerheden die de ziekte met zich meebrengt, maar ook haar vriendschappen, de relatie met haar ouders en haar toekomstplannen zijn niet meer hetzelfde. Evi ontdekt in een sneltreinvaart wie ze is en wat ze belangrijk vindt.

De vijftienjarige Evi is samen met haar beste vriendin Noor eigenaar van een succesvol modeblog. Ze hebben hordes fans en komen zonder moeite binnen bij de tofste feestjes. Maar dan krijgt Evi te horen dat ze kanker heeft. Plots zit ze niet meer front row bij grote modeshows, maar moet ze elke week in het ziekenhuis zijn voor chemotherapie. Alles verandert. Niet alleen moet ze nu omgaan met alle onzekerheden die de ziekte met zich meebrengt, maar ook haar vriendschappen, de relatie met haar ouders en haar toekomstplannen zijn niet meer hetzelfde. Evi ontdekt in een sneltreinvaart wie ze is en wat ze belangrijk vindt.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 12 - 15 jaar
ISBN: 9789021678078
NUR: 284
Type: Hardcover
Auteur(s): Elisa van Spronsen
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 11-10-2018

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 12 - 15 jaar
ISBN: 9789021678085
NUR: 284
Type: E-book
Auteur(s): Elisa van Spronsen
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 25-10-2018

Gerelateerde artikelen

Duik in de dagboeken uit ‘Oorlog in inkt’

Op deze pagina bekijk je fragmenten uit de originele dagboeken van 'Oorlog in inkt', fotomateriaal en extra informatie over de dagboekschrijvers en hun bijzondere verhaal.

Achtergrond
Lees meer

75 jaar vrijheid & jeugdboeken over de oorlog

Maak de viering van 75 jaar vrijheid extra invoelbaar door met kinderen over de Tweede Wereldoorlog te lezen. Wij raden deze jeugdboeken over de oorlog aan.

Interview
Lees meer

Interview Lijfboek voor powergirls

Seksuologe Sanderijn van der Doef schrijft boeken over seksualiteit voor kinderen van alle leeftijden. Ontdek het boek 'Lijfboek voor powergirls' en lees het interview met haar in dit artikel!

Interview
Lees meer

Reviews

meisje uit Parijs, Boekliefhebber (12 jaar) - 14-03-2019
ik vond het een mega super boek wil je uitgebreid weten wat ik er van vond? klik dan op de link hier onder, die verwijst je door naar mijn blog