De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal

Hardcover:
24,99 17,50
Altijd de laagste prijs
  • Nieuwe uitgave van het prachtige verhaal
  • Kreeg een Oscarnominatie voor Best animated short
  • Gebaseerd op de BBC animatiefilm

Samenvatting

Het mooiste boek over vriendschap, gebaseerd op de gelijknamige Oscar-bekroonde animatiefilm, vertaald door Arthur Japin.

Samenvatting

Liefdevol voorleesboek voor jong en oud waarin een unieke vriendschap tot leven komt.

In ‘De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal’ van Charlie Mackesy gaat een nieuwsgierige jongen op zoek naar een thuis. Onderweg ontmoet hij een wijze mol, een bedachtzame vos en een krachtig paard, en dat is het begin van hun vriendschap. De grote, full colour illustraties, zijn gebaseerd op de BBC animatiefilm (te zien op Apple TV) die de Oscar won voor de beste korte animatiefilm. De illustraties brengen de karakters die we allemaal kennen uit het eerste deel tot leven. Je stapt in hun wereld en reist met hen mee. Ook dit verhaal is met liefde vertaald door Arthur Japin. Het is een prachtig verhaal dat ons allemaal thuis brengt en zeker kinderen erg zal aanspreken.

‘Ik hoop dat dit boek je moed geeft en het gevoel dat je geliefd bent. Denk er altijd aan dat jij ertoe doet, en dat jij aan deze wereld iets toevoegt wat niemand anders heeft.’ – Charlie Mackesy

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789026626005
NUR: 274
Type: Hardcover
Auteur(s): Charlie Mackesy
Vertaler: Arthur Japin
Prijs: 24,99 17,50
Aantal pagina's: 192
Uitgever: KokBoekencentrum Non-Fictie
Verschijningsdatum: 22-11-2022

Gerelateerde artikelen