De Ogen en het Onmogelijke

Hardcover:
23,99
Altijd de laagste prijs
  • Van veelbekroond auteur Dave Eggers
  • Eggers schrijft met luchtige pen over grote onderwerpen
  • De poëtische tekst wordt vergezeld door full colour illustraties

Samenvatting

Hartverwarmend avontuur van bestsellerauteur Dave Eggers. Origineel en verrassend verhaal, verteld vanuit het perspectief van een hond.

Samenvatting

Johannes, een bijzondere hond, woont in een groot park aan zee. Hij is de Ogen – hij ziet alles wat er in het park gebeurt en vertelt dat aan de Oudsten, de drie Bizons. Zijn vrienden – een zeemeeuw, een wasbeer, een eekhoorn en een pelikaan – helpen hem; zij zijn de Hulp-Ogen. Samen houden ze de mensen en de dieren in het park in de gaten, ze waarschuwen elkaar bij gevaar en ze zorgen ervoor dat iedereen in vrede samen kan leven.

Maar er zijn veranderingen op komst. Er komen steeds meer mensen in het park, ook gevaarlijke. En er komen geiten – een hele boot vol. Zij vertellen Johannes iets waardoor alles anders wordt...


Hartverwarmend avontuur over een hond die per ongeluk een held wordt. Van veelbekroond bestsellerauteur Dave Eggers, met prachtige illustraties.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 18 jaar
ISBN: 9789025884956
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Dave Eggers
Illustrator: Shawn Harris
Prijs: 23,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 31-05-2023
De Ogen en het Onmogelijke

Gerelateerde artikelen

Yuval Noah Harari schrijft jeugdboek over evolutie

Yuval Noah Harari werkt aan een jeugdboek over de evolutie van de mens. Harari’s boeken voor volwassenen zijn wereldberoemd: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21ste eeuw.

Achtergrond
Lees meer

Strips lezen: goed voor de leesontwikkeling!

Tegenwoordig hoor je deskundigen steeds vaker zeggen dat strips lezen goed is voor kinderen. Marion van der Meulen, lees- en schrijfdeskundige, legt uit waarom.

Achtergrond
Lees meer