De uitvinders

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Stofzuigen is saai! Daar verzint Lexie wat op: een stofmagneet. Haar uitvinding werkt alleen niet zoals ze wil… Zet je beste toneelstem op en lees dit toneelleesboek op AVI E5 samen met een ander.

Samenvatting

Lexie houdt van dingen maken. Op een dag heeft ze een geweldig idee: een stofmagneet uitvinden. Als het lukt, is dat saaie stofzuigen nooit meer nodig! Ze roept de hulp in van buurjongen Max en samen gaan ze naar oom Rombout, een uitvinder.
Alles gaat goed, totdat … alles misgaat. Ineens is er een stofbol die haar óveral volgt. Lexie wordt er gek van. Maar ja, hoe kom je af van een stofbol die niet zonder jou kan?


Dit avontuurlijke toneelleesboek op AVI E5-niveau lees je hardop, samen met iemand anders. Kies een maatje uit om samen mee te lezen en stap in het verhaal van Lexie. Om en om speel je alle rollen en maak je de geluiden. Jij bepaalt zelf hoe het klinkt. Dus oefen je grappigste, spannendste of liefste stem en breng de personages tot leven.

Met tekst van kinderboekenschrijver Mariken Jongman en illustraties van Silvie Buenen.
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 10 jaar
ISBN: 9789048753642
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Mariken Jongman
Illustrator: Silvie Buenen
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 24-10-2024
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest “Ramon de Bizon”

Ramon de Bizon is een eigenzinnig verhaal over de liefde voor boeken, vrienden en het leven, vertaald door Arthur Japin. Ontdek hier wat het kinderpanel van het boek vindt.

Kinderpanel
Lees meer