Kijk naar mij

Kijk naar mij

Joany Buenen | 128 pagina’s

Poseren op de rode loper in een prachtige jurk, al die fotografen, fans die mijn handtekening willen… Het is een droom die uitkomt. Alleen komen ze niet voor mij, maar voor Yasmine.

Floor krijgt een bijzonder voorstel van de manager van superster Yasmine. Wil ze één zomer aan de slag als Yasmines dubbelganger? Als look-a-like die de aandacht van paparazzi en fans kan afleiden, stapt Floor in een wereld vol glitter en glamour. Maar trouwe fans krijgen argwaan…

Joany Buenen werkt voor MEIDEN Magazine, het grootste meidenblad van Nederland. Ze liet zich voor dit verhaal inspireren door de geruchten over singer-songwriter Avril Lavigne, die vervangen zou zijn door een dubbelganger.


Boek €14,99|E-book €7,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 5 sterren uit 1 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.

ik heb dit boek gelezen en ik raakte er meteen in verdiept ik voelde wat de hoofd rol speelster voelde ik leefde me helemaal in . En ik herkende mezelf er ook in.
dominique, Kind - 13-10-2018


Kijk naar mij Kijk naar mij Kijk naar mij
Auteur/illustrator Joany Buenen
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 128
Publicatiedatum: 01-08-2018
Leeftijdsindicatie: 12 - 15
NUR: 283
Tags: 12+ jaar, Fictie, Vrouwen & meisjes, Puberteit, Emoties & gevoelens, Vriendschap, Nieuwe ervaringen, Cultuur & wetenschap, Ontwikkeling kind, Theater
Boek €14,99
ISBN: 978-90-258-7448-3
 
E-book €7,99
ISBN: 978-90-258-7487-2