Muis in de stad

1 - 4 jaar
5 /5
Hardcover:
8,99
Altijd de laagste prijs
  • Stevig kartonboek met eerste woordjes
  • Muis is al jaren mateloos populair onder kleine kinderen
  • Voor kinderen vanaf 2 jaar

Samenvatting

Herkenbaar en toegankelijk eerste woordjesboek van Muis over wat je tegenkomt op straat. Van stevig karton met aantrekkelijke tabs.

Samenvatting

Jas, sleutels, tas, boodschappenlijstje… Muis is klaar om naar buiten te gaan. Vrachtwagen, bus, zebrapad, stoplichten… Muis gaat naar de supermarkt, de bibliotheek en ze koopt kleren. Voor baby’s van 6 maanden en ouder.
Met handige tabs voor kleine handjes.

'Prentenboek om samen te bekijken en woordjes te leren. Vanaf ca. 1,5 jaar.' - NBD Biblion

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 1 - 4 jaar
ISBN: 9789025883065
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Lucy Cousins
Prijs: 8,99
Aantal pagina's: 10
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 22-06-2022
Illustratie uit Muis in de stad
Muis - Lucy Cousins

Muis

Muis

Muis woont op de boerderij. Ze rijdt op haar tractor, voert de dieren, en telt haar kuikentjes. Met haar vriendjes Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil gaat ze naar de crèche, de kermis of speelt ze piraat. Ze maakt alles mee wat er gebeurt in het leven van een peuter/kleuter. Al ruim 30 jaar herkenbaar voor kinderen over de hele wereld. Stoer voor jongens en voor meisjes. De Muis-boeken zijn speciaal geschikt voor de allerkleinsten en peuters.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

De Nationale Voorleesdagen 2025

'Rinus' is verkozen tot het prentenboek van 2025. Bekijk hier de volledige Prentenboeken top 10 van het jaar 2025 en laat je inspireren!

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2024

Lees alles over de Nationale Voorleesdagen 2024. Ontdek ook de prentenboeken top 10 en het Prentenboek van het Jaar.

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2023

Ieder jaar wordt er een top 10 samengesteld en een Prentenboek van het Jaar gekozen door de organisatie van de Nationale Voorleesdagen. De top 10 en het Prentenboek van het Jaar 2023 vind je hier!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Carla , Boekliefhebber (59 jaar) - 09-09-2022
“Dit ‘eerste woordjesboek’ staat vol met leuke prentjes; heel leerzaam, gezellig en motiverend!” Muis in de stad is met harde cover en pagina’s echt een supergezellig en leerzaam boekje! Vol met herkenbare prentjes gaan we met Muis door de stad! Het motiveert kijken, woordjes leren en de interactie tussen ‘voorlezer’ en kinderen, maar ook tussen kinderen onderling! Muis doet zijn schoenen aan in de gang waar ook zijn jas en sjaal hangen. Op de pagina daarnaast staan aparte prentjes van sleutels portemonnee en andere zaken die je nodig kan hebben voordat je op pad gaat. Muis staat op de bus te wachten en hier naast zie je ook nog andere vervoersmiddelen en zaken die je tegen kan komen op straat. Muis neemt ons vervolgens mee naar de bibliotheek, naar het postkantoor en naar het park. Hij brengt een bezoekje aan de kapper, de supermarkt en het tuincentrum. Gaat kleren passen in een kleding winkel om vervolgens met vrienden in het café iets lekkers te eten en te drinken. Muis in de stad is een erg leuk en toegankelijk boekje! Officieel voor kinderen vanaf 2 jaar. Maar ook kindjes jonger dan 2 jaar die voorlezen en interactie leuk vinden en hier het geduld al voor hebben, vinden dit boekje leuk is mijn ervaring! Ook bijna 4-jarigen vinden het geweldig omdat ze al zoveel weten en de jongere kindjes kunnen helpen, waardoor ze nog meer groeien en zelfverzekerder worden. De tabs met prentjes zijn handig voor kleine knuistjes om de volgende pagina om te slaan of te zoeken naar het volgende onderwerp! Ik vind het boekje een echte aanrader! Je kan kinderen niet vroeg genoeg op weg helpen met taal, voorlezen en ‘lezen’. Het leuke is in deze serie zijn er nog meer boekjes over Muis en zijn belevenissen! #Aanrader!