Het allerleukste voorleesboek van Muis

0 - 5 jaar
Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Feestelijke bundel met zes vrolijke verhalen voor peuters die net als Muis de wereld gaan verkennen.

Samenvatting

Muis en haar vriendjes hebben altijd pret. Ze beleven de leukste avonturen. Muis en Kora gaan in bad. Ze maakt limonade met Oskar Olifant, doet boodschappen met Kees Krokodil, bakt koekjes, gaat met haar vriendjes naar de kermis en natuurlijk ruimt Muis altijd netjes op. Lees je mee? 6 voorleesverhalen in 1 dik boek!

Meer plezier met Muis!

Niemand beschrijft en tekent de wereld van het kind beter dan Lucy Cousins. Met kleine herkenbare grapjes en in heldere lijnen en kleuren. Perfect voor peuters die de wereld gaan verkennen. Muis is al meer dan 25 jaar een van ’s werelds meest populaire characters voor jonge kinderen!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 0 - 5 jaar
ISBN: 9789025888046
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Lucy Cousins
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 24-10-2024
Muis - Lucy Cousins

Muis

Muis

Muis woont op de boerderij. Ze rijdt op haar tractor, voert de dieren, en telt haar kuikentjes. Met haar vriendjes Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil gaat ze naar de crèche, de kermis of speelt ze piraat. Ze maakt alles mee wat er gebeurt in het leven van een peuter/kleuter. Al ruim 30 jaar herkenbaar voor kinderen over de hele wereld. Stoer voor jongens en voor meisjes. De Muis-boeken zijn speciaal geschikt voor de allerkleinsten en peuters.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

De Nationale Voorleesdagen 2025

'Rinus' is verkozen tot het prentenboek van 2025. Bekijk hier de volledige Prentenboeken top 10 van het jaar 2025 en laat je inspireren!

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2024

Lees alles over de Nationale Voorleesdagen 2024. Ontdek ook de prentenboeken top 10 en het Prentenboek van het Jaar.

Tiplijst
Lees meer