Rik en Jesper maken er een zooitje van

Hardcover:
17,99
Altijd de laagste prijs
  • Avontuur, humor en creativiteit
  • Graphic novel vanaf 8 jaar
  • Bekend van Glowmovies

Samenvatting

‘Rik en Jesper maken er een zooitje van’ is een komische graphic novel over een bizar bouwwerk en een boze buurman. Met tekeningen van Tamara Boon.

Samenvatting

Rik Kleeven en Jesper Weijs ken je van hun YouTubekanaal Glowmovies. In hun video’s bouwen ze de gekste creaties en bedenken ze de vetste uitdagingen. In hun kinderboek ‘Rik en Jesper maken er een zooitje van’ bouwen ze erop los en dat leidt tot De Ramp…

Rik en Jesper wonen (bijna) naast elkaar – er staat één huis tussen. Dat is op zich niet zo erg, maar helaas woont daar de zure buurman Arie Zemelaar, die een hekel heeft aan kinderen en aan lawaai.

Dat komt slecht uit, want Rik en Jesper bouwen erop los! En dat geeft herrie. En er gaan weleens dingen mis, zoals op de dag van De Ramp. Die heeft iets te maken met een ondergronds gangenstelsel, een flink aantal bizarre bouwwerken en een plaag bijzondere huisdieren…

In deze humoristische en avontuurlijke graphic novel komen tekst en beeld op een vindingrijke manier samen: illustraties, handgeschreven tekst en strips van Tamara Boon wisselen elkaar af om het verhaal helemaal tot leven te brengen.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789043925181
NUR: 280
Type: Hardcover
Auteur(s): Rik Kleeven, Jesper Weijs
Illustrator: Tamara Boon
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verschijningsdatum: 01-08-2023

Gerelateerde artikelen