De brief voor de koning

De brief voor de koning

Lees alles over het kinderboek De brief voor de koning van Tonke Dragt en de hierop gebaseerde Netflix-serie The Letter for the King. Op deze pagina delen we de officiële trailer en het interview van Matthijs van Nieuwkerk met de schrijfster in De Wereld Draait Door. Bekijk ook de speciale uitgave van het boek met filmbeeld en een persoonlijke brief van de schrijfster, nu voor maar € 15,-.

  • De brief voor de koning is het eerste Nederlandstalige boek dat is verfilmd door Netflix als The Letter for the King
  • Verschenen in 30 talen
  • Bekroond met de Griffel der Griffels voor het mooiste boek aller tijden

 

The Letter for the King - Tonke Dragt

The Letter for the King

Koop nu voor € 15,- deze speciale uitgave van het boek met filmbeeld en een persoonlijke brief van Tonke Dragt aan haar lezers.

Tiuri is bijna ridder. Nog één nacht scheidt hem van de ridderslag. Deze laatste nacht moet hij in afzondering en absolute stilte doorbrengen. Juist dan klinkt er een schreeuw om hulp. Als Tiuri antwoordt, wordt hij geen ridder. Maar het gaat om leven en dood…

Tiuri opent de deur. De nachtelijke bezoeker stelt hem een vraag die zijn leven zal veranderen. Hij moet een geheime brief bezorgen aan de koning aan de andere kant van de bergen – een brief die het lot van het hele koninkrijk zal bepalen. Tiuri moet alles achterlaten: zijn thuis, zijn dromen – voor een opdracht  die hem zijn leven kan kosten.

 

Koop het boek online

 

Op deze pagina

Gerelateerde artikelen

Cadeautips Sint en Kerst

Ben jij of heb jij een kind tussen de 7 en 12 jaar? Wij zetten de mooiste boeken op een rij voor Sinterklaas en Kerst!

Tiplijst
Lees meer

Duik in de dagboeken uit ‘Oorlog in inkt’

Op deze pagina bekijk je fragmenten uit de originele dagboeken van 'Oorlog in inkt', fotomateriaal en extra informatie over de dagboekschrijvers en hun bijzondere verhaal.

Achtergrond
Lees meer