Wat zou je doen met een miljoen?

Wat zou je doen met een miljoen?

We denken allemaal wel eens na over wat we zouden doen als we de loterij winnen. Een villa met een zwembad in de tuin, je eigen pretpark, een privébioscoop, een gigantische game room. Er is genoeg te bedenken.

Je kunt het geld allemaal voor jezelf houden of juist met iedereen om je heen delen. Misschien wil je het zelfs wel aan helemaal niemand vertellen. Wat zou jij doen?

Deze dilemma’s komen allemaal aan bod in Miljonairskind. Ella, Amber en Fenna uit ons Kinderpanel hebben het boek gelezen. En wie kan beter de schrijfster interviewen dan deze drie lezers? Ze hebben de leukste vragen bedacht voor Ilona de Lange!

 

Wat houdt het kinderpanel in?

Kinderboeken.nl heeft een eigen kinderpanel. Dit panel bestaat uit 100 kinderen tussen de 6 en 12 jaar, meiden én jongens. Ze komen uit heel Nederland: van Maastricht tot Leeuwarden en van Breda tot Amsterdam. De panelleden lezen en beoordelen manuscripten van boeken die nog uitgegeven moeten worden, ze mogen hun meningen geven over onderwerpen van (nieuwe) boeken, omslagen, illustraties en nog veel meer! Ook denken ze mee over hoe er meer kinderen aan het lezen kunnen worden gezet. Lees hier meer over het Kinderpanel.