Ridder-Roa
Natascha Stenvert

Natascha Stenvert

Natascha Stenvert (1971) tekent voor van alles: van prentenboeken tot yoghurtdrink-flesjes. Soms werkt ze ook ’s nachts. Dat vindt ze niet erg, want dan slapen haar man en haar drie dochters en is het toch niet gezellig in de woonkamer. Ze vindt illustreren superleuk, hoewel ze ook best zeerover had willen worden.

Inmiddels heeft ze een heleboel verschillende boeken getekend. Drie daarvan heeft ze helemaal alleen gemaakt. Eén van die boeken heeft heel weinig tekst. Twee hebben helemaal geen woorden. Die moet je zelf verzinnen. Maar in al haar tekeningen probeert ze kleine grapjes of geheimpjes te verstoppen. Kun jij die allemaal vinden?

Voor Ploegsma maakte Natascha onder andere de illustraties voor Ootje in het verkeer van Lizette de Koning en Weg met de viezekiezenbeestjes! van Vivian den Hollander.
Lees meer

Artikelen over Natascha Stenvert

Interview met Rindert Kromhout en Natascha Stenvert

Ik wil niet naar school! is een prachtig prentenboek over het beleven van de eerste schooldag. Rindert Kromhout maakte het samen met illustrator Natascha Stenvert. Wij vroegen ze alles wat je wil weten over dit bijzondere prentenboek.

Interview
Lees meer