Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Heerlijk voorleesboek vol fantastie, over de vriendschap tussen een kleuter en een knuffelolifant.

Samenvatting

Alles is spannend als je bijna vier bent en in een ander huis gaat wonen. Een nieuwe kamer, een nieuwe buurt met allemaal nieuwe mensen… Gelukkig ontmoet Nico al snel Fanti, een knuffelolifant die graag avonturen beleeft en een poosje bij hem  mag blijven logeren. Samen met Fanti verkent Nico de wereld om hem heen: hij leert zijn buurmeisje Fem kennen, de oude meneer Augustijn met zijn hondje Mollie en de Syrische Lina. En als Nico voor het eerst naar school mag, gaat Fanti natuurlijk mee!

Met kleurrijke illustraties van Aron Dijkstra!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 6 jaar
ISBN: 9789021684093
NUR: 281
Type: Hardcover
Auteur(s): Vivian den Hollander
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 13-09-2023

Gerelateerde artikelen

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Schooltje spelen getest!

Spelenderwijs leren is extra leuk met 'Schooltje Spelen'. Een uitklapbaar koffertje vol materialen. Matteo (5) en zijn moeder Kim testten het spel.

Achtergrond
Lees meer

Cadeautip: koffertjes vol leuks

Haal het leukste van school in huis met deze koffertjes! Inclusief uitwisbare stift voor eindeloos plezier met letters en cijfers. Nu voor maar 13,50!

Achtergrond
Lees meer