Keepen voor je leven

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor kinderen vanaf 10 jaar
  • Lees met grappige stemmetjes samen deze boeken hardop voor
  • Dé hit op alle basisscholen!

Samenvatting

Wat gebeurt er als je niet de beste keeper bent, maar opeens in een gevaarlijke, andere wereld terecht komt? Dan ga je keepen voor je leven! Spannend toneelleesboek op AVI E6+.

Samenvatting

Stijn is keeper. Tijdens een belangrijke wedstrijd maakt hij vijf grote blunders. Hij wil eigenlijk stoppen met voetballen, maar dan ontmoet hij wetenschapper Diederik. Diederik geeft hem een bijzonder brilletje dat zou moeten helpen met keepen. Maar door dat brilletje komt Stijn in een gevaarlijke, andere wereld terecht. Daar moet hij ook keepen. Alleen dit keer is het écht belangrijk. Stijn moet namelijk keepen voor zijn leven!
Toneellezen is zó leuk: je kiest een rol en leest samen hardop de dialogen voor. Zo voer je eigenlijk een toneelstukje op. Wie leest zijn rol het spannendst?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 12 jaar
ISBN: 9789048747139
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Ruben Prins
Illustrator: Madeleine van der Raad
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 06-11-2023
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer