Mijn gemuts

schrijf het zelf!

Paperback:
12,99
Altijd de laagste prijs
Hardcover:
17,99
Altijd de laagste prijs
  • Deel 3,5 uit de megapopulaire serie Dagboek van een muts
  • Vrolijk meidenboek
  • Voor lezers vanaf 12 jaar

Samenvatting

Mijn gemuts is deel 3 1/2 uit de populaire en grappige serie Dagboek van een muts van bestsellerauteur Rachel Renée Russell.

Samenvatting

Mijn gemuts is deel 3 1/2 uit de populaire en grappige serie Dagboek van een muts. Lezers kunnen hun eigen belevenissen in dit boek opschrijven! Sinds het begin van het schooljaar houdt Nikki een dagboek bij. Ze neemt het overal mee naartoe, maar op een ochtend kan ze haar dagboek NERGENS vinden! Paniek! Tijdens het zoeken stelt Nikki een lijst op met belangrijke lessen die ze moet onthouden voor noodgevallen als deze. Want ze moet er niet aan denken dat aartsvijand MacKenzie haar dagboek in handen krijgt..

Mijn gemuts is deel 3 1/2 uit de populaire en grappige serie Dagboek van een muts. Lezers kunnen hun eigen belevenissen in dit boek opschrijven!

Sinds het begin van het schooljaar houdt Nikki een dagboek bij. Ze neemt het overal mee naartoe, maar op een ochtend kan ze haar dagboek NERGENS vinden! Paniek! Tijdens het zoeken stelt Nikki een lijst op met belangrijke lessen die ze moet onthouden voor noodgevallen als deze. Want ze moet er niet aan denken dat aartsvijand MacKenzie haar dagboek in handen krijgt..

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 15 jaar
ISBN: 9789026143861
NUR: 283
Type: Paperback
Auteur(s): Rachel Renée Russell
Vertaler: Sofia Engelsman
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 288
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 13-06-2017

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 15 jaar
ISBN: 9789026134562
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Rachel Renée Russell
Vertaler: Sofia Engelsman
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 288
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 30-07-2013

Dagboek van een muts

Dagboek van een muts

Dagboek van een muts is een serie jeugdboeken voor meiden rond de leeftijd van 10 tot 12 jaar. In de hoofdrol: Nikki J. Maxwell, blunderkoningin. In haar dagboeken schrijft ze vol humor en zelfspot over zichzelf, allerlei herkenbare situaties, BFF’s Chloë en Zoey, grote liefde Brandon en aartsrivaal McKenzie. Het eerste deel van Dagboek van een muts is Avonturen uit een niet-zo-perfect leven. Bekijk alle andere boeken van Dagboek van een muts hieronder!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Reviews

divanigge, Moeder (33 jaar) - 02-11-2022
de bork is heel leuk en ik moet een boekbespreking maken en ik moet een klein samenvatting van de boek