Minecraft – De strip

Sfé R. Monster

Sarah Graley

10 - 12 jaar
5 /5
Hardcover:
10,99
Altijd de laagste prijs
  • Hét boek voor Minecraft-fans
  • Officiële licentie van Mojang
  • Vol bekende game-elementen

Samenvatting

Beleef een uniek en officieel Minecraft-avontuur… in stripvorm!

Samenvatting

David is net verhuisd en vindt zijn nieuwe school maar niks. Maar gelukkig is er Minecraft! In de wereld van deze game kan hij gewoon afspreken met zijn vertrouwde vriendengroep. Samen beleven ze de spannendste avonturen. Dan besluiten de vrienden de ultieme uitdaging aan te gaan: ze reizen af naar de End om de Enderdraak te verslaan.
Een vrolijke, spannende en kleurrijke graphic novel over de kracht van vriendschap en de wereld van Minecraft. Officiële licentie van Mojang.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 12 jaar
ISBN: 9789493189010
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Sfé R. Monster
Illustrator: Sarah Graley
Prijs: 10,99
Aantal pagina's: 88
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 08-07-2020
Minecraft – De strip - Sfé R. Monster, John J. Hill, Sarah Graley

Reviews

Hilde, Moeder (41 jaar) - 20-08-2020
David is net verhuisd en vindt zijn nieuwe school maar niks. Maar gelukkig is er Minecraft! In de wereld van deze game kan hij gewoon afspreken met zijn vertrouwde vriendengroep. Samen beleven ze de spannendste avonturen. Dan besluiten de vrienden de ultieme uitdaging aan te gaan: ze reizen af naar de End om de Enderdraak te verslaan… Het boek is dus eigenlijk een stripboek maar dan in een boekvorm. Een mooie stevige kaft en makkelijker in de hand te houden. De illustraties zijn minder ‘blokkerig’ dan het spel, maar je ziet duidelijk dat het typische blokkerige van Minecraft er in terugkomt. De bekende Minecraft figuurtjes zoals de schaapjes en de creepers komen erin voor. Deze herkenning zorgt er natuurlijk voor dat het verhaal herkenbaar is. En waar creepers (enge poppetjes in de game) zijn, daar is natuurlijk avontuur! Het voordeel van een boek over je favoriete game is dat het verhaal herkenbaar is en daardoor de interesse wekt van de kinderen. En de kinderen even achter het scherm vandaan te krijgen door ze dit boek te laten lezen is natuurlijk een win win situatie voor zowel ouders als kinderen. De avonturen die de vrienden David, Kevin, Lisa, Toby en Carice beleven zijn spannend maar niet te eng. Ook kinderen die het spel niet kennen zullen erg genieten van de avonturen van de vrienden. Leuke extra toevoeging: Achterin het boek is nog een extra toevoeging over de illustraties en hoe deze tot stand zijn gekomen. Ook het ontwerp van de hoofdrolspelers wordt uitgelegd. Kinderen die Minecraft spelen zijn natuurlijk al geïnteresseerd in het bouwen van een wereld, daar is het spel ook op gebaseerd, dus de uitleg van de tekeningen in het boek zal de kinderen ook boeien. Mijn zoontje heeft er weer een nieuwe favoriete serie bij! Persoonlijk vind ik het niet erg of hij nou een strip leest of een kinderboek met heel veel tekst. Als hij maar geniet van wat hij leest! En dat heeft hij met dit boek absoluut gedaan.