Mystery Gamers

9 - 12 jaar
Hardcover:
13,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Spannend game-avontuur: wat als je game tot leven komt?

Samenvatting

Sinds Micha’s moeder jaren geleden verdween, is zijn vader niet meer zichzelf. En Micha stort zich op zijn hobby: gamen. Op een dag zien Micha en zijn vrienden iets ongelofelijks. Er vliegt een draak boven het landhuis. En niet zomaar één: de draak uit hun favoriete game, Animal Kingdom!

Eindelijk vertelt Micha’s vader de waarheid. Micha’s moeder is jaren geleden in de game verdwenen. Hij heeft Micha en zijn vrienden nodig om haar vrij te spelen. Ondertussen komen er steeds meer personages uit de game tot leven in de echte wereld, die daar enorme chaos veroorzaken. Micha en zijn vrienden moeten gamen voor hun leven!

Sander Meij is de bestsellerauteur achter o.a. Thomas, Rutger & Paco, Meester Jesper, Rik & Jesper en Britt Dekker.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789493354265
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Sander Meij
Prijs: 13,99
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 01-10-2024

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer