The Finisher 4 – Wereld vol gevaar

15 - 25 jaar
E-book:
7,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Samenvatting

Delph en ik hoorden dreunende hoeven op de grond, klapperende vleugels in de lucht en schrille kreten van onbekende schepsels. Ik hield mijn toverstaf in de aanslag, niet weten of er hordes afschuwelijke beesten op ons af zouden komen.

Vega Jane en haar beste vriend Delph hebben van tovenares Astrea geheime instructies gekregen waarmee ze het levensgevaarlijke Moeras zouden kunnen doorkruisen – nooit eerder is dat iemand gelukt. Het Moeras bestaat uit vijf Cirkels vol gevaar, het ene nog groter dan het andere: een doolhof van botten, een rivier waarin de dood de wacht houdt, een verschroeiend hete vlakte, een wezen dat op zielen jaagt en een ondoordringbare, betoverde muur... Astrea heeft Vega Jane alles geleerd wat ze wist. Maar is dat genoeg om te overleven in een moeras dat is geschapen om te doden?

Het spannende vervolg op The Finisher: Rennen voor je leven .

‘Vergeet Katniss Everdeen, Vega Jane heeft ons hart gestolen’ – de Amerikaanse pers over The Finisher
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 15 - 25 jaar
ISBN: 9789025872410
NUR: 285
Type: E-book
Auteur(s): David Baldacci
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 07-02-2017

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer