Kinderpanel blog_Floor breekt de regels_header

Renske (9)

Kinderpanel blog_Floor breekt de regels_Renske‘Ik vind de boeken van de regels van Floor altijd superleuk. Dit boek ook weer. Maar ik vind de titels soms niet helemaal bij het boek passen. Dit boek ging er helemaal niet over dat Floor de regels brak. Maar als je de boeken over Floor niet kent denk je misschien: ‘ik weet niet of ik het wel zo leuk vind’. Maar ik ken de boeken en ik vind dat dat niet erg is.

Het zijn leuke korte verhalen. Ik vond het verhaal heel erg grappig over de vader van Floor die zei dat Jan een zeldzame naam was en dat ze toen overal mensen/dieren tegenkwamen die Jan heetten.  Ik zou het wel tippen aan een heleboel kinderen uit de klas, maar ik denk dat sommige jongens die niet van lezen houden het niet zo heel leuk zouden vinden en niet zien hoe grappig het is. Sommige verhalen snapte ik aan het begin niet, maar door de plaatjes wel wat beter. En soms moet je gewoon verder lezen. De plaatjes zijn ook heel leuk en grappig. Ze maken het verhaal helemaal compleet. Als er weer een nieuw boek over Floor komt, ga ik het zeker weer lezen!’

Eva (10)

Kinderpanel blog_Floor breekt de regels_ Eva‘Floor is een grappig meisje met hele leuke uitspraken en ze maakt allemaal leuke dingen mee waar ik erg om moet lachen. Ik vraag me af of Floor en ik vriendinnen zouden kunnen zijn…. Ik zou wel de gekste dingen meemaken, dat is zeker.
Het boek heeft veel leuke tekeningen en verschillende verhalen. Een boek wat uit 1 groot verhaal bestaat vind ik ook erg leuk.

Regel 9 vond ik het grappigste: Als je Jan heet en zelf opschept dat je naam zo zeldzaam is, moet je niet piepen als er ineens een heleboel Jannen in je omgeven blijken te zijn.

Ik zou dit boek aan al mijn vriendinnen aanbevelen, omdat het een erg grappig boek is, met veel vreemde en gekke situaties. Het is een boek waar je heel vrolijk van wordt.’