Als Verdriet op bezoek komt

3 - 8 jaar
5 /5
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Prachtig en toegankelijk prentenboek over verdriet en troost voor jong en oud.

Samenvatting

Soms komt Verdriet onverwacht langs. Het volgt je en komt zo dichtbij dat je bijna geen adem meer kunt halen. Je kunt proberen het te verbergen. Maar het is net alsof je zelf Verdriet bent geworden. Probeer er niet bang voor te zijn: geef het een naam. En dan blijkt dat deze ongebruikelijke gast niet hoeft te zijn wat hij lijkt…

Een perfect boek om met kinderen te praten over emoties. De lichte illustraties en spaarzame tekst maken dit boek ook tot een subtiel cadeau voor elke volwassen vriend(in) die het moeilijk heeft. Voor de lezers van De moed van imperfectie , De edele kunst van not giving a f*ck en Ikigai .

‘In het ontroerende prentenboek Als verdriet op bezoek komt wordt op een zeer toegankelijke wijze verdriet en troost zowel voor jong en oud uitgewerkt.’ – Friesch Dagblad

Bekroond met een Vlag en Wimpel 2019 in de categorie Prentenboeken.

Het boek is speciaal gedrukt in fel vrolijke Pantone-inkten.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 8 jaar
ISBN: 9789025876036
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Eva Eland
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 19-11-2018
Als verdriet op bezoek komt - Eva Eland

Gerelateerde artikelen

De Nationale Voorleesdagen 2025

'Rinus' is verkozen tot het prentenboek van 2025. Bekijk hier de volledige Prentenboeken top 10 van het jaar 2025 en laat je inspireren!

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2024

Lees alles over de Nationale Voorleesdagen 2024. Ontdek ook de prentenboeken top 10 en het Prentenboek van het Jaar.

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2023

Ieder jaar wordt er een top 10 samengesteld en een Prentenboek van het Jaar gekozen door de organisatie van de Nationale Voorleesdagen. De top 10 en het Prentenboek van het Jaar 2023 vind je hier!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Laura, Boekliefhebber (31 jaar) - 18-03-2019
Ontroerend hoe verdriet wordt weergegeven als een bezoeker waar je niet bang voor hoeft te zijn. De ontwapenende illustraties werken als een soort 'how to', maar laten ruimte over voor interpretatie van wat verdriet precies dan is. Aangezien de invulling van verdriet verschilt voor iedereen, kan dit boekje voor elk een alternatief bieden om met meer zelfcompassie naar het eigen en het verdriet van de ander te kijken. Voor elke leeftijd, soort verdriet en doelgroep geschikt.

Gillis, Cadeaugever - 29-11-2018
Een zeldzaam innemend boekje over omgang met verdriet. Verhuld als kinderboek, met Verdriet als grote groene blob die zich onverwacht aandient en even onverwacht weer vertrekt, ook heel geschikt voor volwassenen.