De droom van Pepijn

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Brengt de geschiedenis tot leven
  • Inclusief tijdbalk en slimme weetjes

Samenvatting

Samenvatting

In dit prachtige verhaal voor kinderen vanaf 9 jaar komt geschiedenis echt tot leven. Duik in het leven van Pepijn. Hij leefde in de tijd van ridders en monniken. Het is het jaar 804. Pepijn is door zijn ouders weggegeven aan het klooster. Hij moet monnik worden, vinden ze. Pepijn doet zijn best om zo goed mogelijk te bidden en te werken Toch gaat er van alles mis, want Pepijn zit altijd met zijn gedachten bij zijn droom: hij wil net zo worden als zijn held Willibrordus! Op een dag wordt keizer Karel vlak bij het klooster overvallen en krijgt Pepijn de kans om te laten zien wat hij waard is. Met veel interessante weetjes over deze periode uit de Nederlandse geschiedenis.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789048739325
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Monique van der Zanden
Illustrator: Helen van Vliet
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 80
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 03-05-2021
De-droom-van-Pepijn_Monique-van-der-Zanden.jpg
Duik in de tijd van - geschiedenis kinderboek

Duik in de tijd van

Hoe leefden kinderen vroeger? Duik in de tijd van... de prehistorie, ridders, kinderarbeid in Nederland en onze bevrijding met de nieuwe boekenserie
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer