F.C. De Kampioenen cadeaudoos 2023

Paperback:
19,99
Altijd de laagste prijs
  • Een mooie verzamelbox voor fans van de De Kampioenen
  • Met 3 boeken voor speel-, lees- en lachplezier
  • Het ideale cadeau voor het eindejaar

Samenvatting

Samenvatting

In deze cadeaudoos vind je 3 boeken en een verjaardagskalender van de allerleukste voetbalploeg van ’t land. Breng de 100 spelletjes tot een goed einde en laat zien dat je niet zo’n kieken bent als Mark. Ga terug in de tijd en herbeleef de geweldige jeugd van onze vrienden in de Kampioentjesspecial. Die bevat 3 stripverhalen en leuke spelletjes. Rol over de grond van het lachen met het moppenboek van de Kampioenen. Vergeet nooit meer een verjaardag met de megagrote verjaardagskalender van F.C. De Kampioenen. Op de achterkant vind je een gigagrote poster terug.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789002278730
NUR: 228
Type: Paperback
Auteur(s): Hec Leemans
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 3
Uitgever: SU Kids & Digits
Verschijningsdatum: 07-11-2023

Gerelateerde artikelen

Op advies van de juf

'Op advies van de juf' is hét leerspellen assortiment van de ever- en bestsellers van Zwijsen. Van de bekende leerspellen van Loco tot de spellen van de Gorgels en het vrolijke aapje Semsom.

Tiplijst
Lees meer

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste spelletjes per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Schooltje spelen getest!

Spelenderwijs leren is extra leuk met 'Schooltje Spelen'. Een uitklapbaar koffertje vol materialen. Matteo (5) en zijn moeder Kim testten het spel.

Achtergrond
Lees meer