Jorrik de Ork

E-book:
7,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Spannend en grappig boek vol magie voor beginnende lezers vanaf 7 jaar.

Samenvatting

Jorrik is half ork, half mens. Daar wordt hij soms mee gepest, vooral door de zoon van de ridder. Als dit uit de hand loopt, moet Jorrik vluchten. Zijn moeder brengt hem naar een magisch dorp, waar nog veel meer bijzondere kinderen wonen. Hier is Jorrik veilig. Maar het dorp ligt op de grens met het Wisselwoud. Daar leven elfen en dwergen, trollen en… orken! En die orken moeten helemaal niets van de mensen hebben…
Een spannend leesboek voor kinderen die niet bang zijn voor een beetje fantasie! AVI 6 / M5

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789021676586
NUR: 282
Type: E-book
Auteur(s): Thijs Goverde
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 08-11-2016

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Julian, Kind - 14-11-2018
Ik vond het heel erg leuk boek. Toen ik eenmaal begonnen was zat ik helemaal opgesloten in het verhaal. Eerst is alles normaal, maar als Jorrik door de poort moet verandert er heel veel. Sommige kinderen in de Wisseling kunnen heel goed vechten of toveren. Het is spannend als ze naar het Wisselwoud gaan. De gekleurde tekeningen vond ik mooi, zo kun je goed zien hoe Jorrik, Lena, Grete, Hannes en Geert er uitzien. Ik zou zelf geen Ork willen zijn, maar zo goed als Lena kan vechten vind ik wel stoer. Het tweede boek van Jorrik ga ik binnenkort lezen.

Manu, Kind - 12-11-2018
Ik vond het een superleuk boek, sommige stukken waren echt heel erg grappig! Het was ook spannend, vooral het stuk waarin ze naar het Wisselwoud gaan.

Jesper, Kind - 01-11-2018
Het boek Jorrik de Ork is leuk omdat het vol mystieke wezens zit, elven, beren, orken, dwergen en aardmannetjes. Dus als je van een beetje fantasie houdt is dit het perfecte boek. Het is ook spannend omdat er in het boek een oorlog is, maar ook grappig omdat er hele gekken dingen gezegd worden zoals: Man je kietelt mij niet, je kietelt je eigen kont maar. En ook wel zielig omdat er ook treurige dingen gebeuren. Dus ga dit boek lezen want er zit voor iedereen wat in. p.s. Er is ook een deel 2