Boeken voor BFF's

Boeken voor BFF’s

BFF’s vertellen elkaar de spannendste geheimen, delen hun mooiste dromen én liggen samen dubbel van het lachen. Voor al deze besties zetten wij de leukste boeken op een rij.

 

Een voor mij, een voor jouEén voor mij, één voor jou

Eén voor mij, één voor jou is een duodagboek voor beste vriendinnen. Vul in je eigen boekje de vragen in, maak tekenopdrachten en deel je geheimen, je dromen en je grootste blunder. Wissel daarna de dagboeken uit en vergelijk jullie antwoorden. Zo leer je jezelf en je BFF nog beter kennen. De boekjes met glitteromslag staan boordevol originele, gekke en grappige vragen en opdrachten.

Eén voor mij, één voor jou (8,99)

 

 

 

Waarheid, durven of doenWaarheid, durven of doen

Met dit spel beleven besties de leukste momenten. In de box zitten 100 spannende vragen en opdrachten in de categorieën Waarheid, durven of doen. Leuk om erbij te pakken op een stranddag, een regenachtige middag of een gezellige pyjamaparty. Veel lachmomenten gegarandeerd!

Waarheid, durven of doen (11,99)

 

 

 

FABFAB

In het boek FAB (11+) volg je drie vriendinnen: Wende, Senna en Kim. Wendes moeder is een BN’er, en daarom wil de hele klas vrienden worden met Wende. Senna doet aan wedstrijdzwemmen en droomt ervan om mee te doen met de Olympische Spelen. Kim vlogt over haar leven in de brugklas en zet haar filmpjes op YouTube. Zij wil niets liever dan beroemd worden… Drie vriendinnen, drie verhalen, drie kanten van de medaille. Hoe ver ga je voor de roem? En is beroemd zijn wel zo geweldig?

FAB (14,99)

 

 

 

Een B en twee FenEen B en twee F’en

Dit versjesboek gaat over een bijzondere vriendschap. Over bij elkaar horen als sprookjes en stiefmoeders, hartsvriendinnen en bloedbroeders, schootjeshonden en keffen, als een B en twee F’en.

Een B en twee F’en is een vrolijke bundel met 19 gedichten over vriendschap.

Een B en twee F’en (9,50)

 

 

Het geheim van de voetbalmeiden

Het geheim van de voetbalmeiden

In Het geheim van de voetbalmeiden willen Luna en Soof meedoen met het voetbaltoernooi, maar dat ziet Liam niet zitten. Hij wil geen meisjes in zijn elftal. Dat laten de vriendinnen niet zomaar gebeuren! Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Meer boeken bekijken uit de Geheim-serie? En wist je dat je mee kan doen aan een echte Geheim-van schrijfwedstrijd? Lees hier meer.

Het geheim van de voetbalmeiden (13,50)

 

 

De avonturen van K3 - prinses PoppyDe avonturen van K3 – Prinses Poppy

Voor alle BFF’s die gek zijn op K3: naast het meezingen op de leuke liedjes van de meiden van K3 zijn er ook echte K3 strips! In dit deel krijgt K3 bezoek van Sir Silly Billy, een gezant van het koningshuis van Prullaria. Koning Monty en Lady Pepperpot zijn in paniek, want gisteren werd hun dierbare prinses Poppy ontvoerd door een bende pestkoppen. K3 gaat op onderzoek en ontdekt al snel dat de zaken anders in elkaar zitten dan iedereen denkt…

De avonturen van K3 – Prinses Poppy (6,50)

 

 

Besties

P.s. alvast op zoek naar een leuk cadeau voor dit najaar? In oktober verschijnt Besties. In dit vriendinnendagboek leer je je beste vriendin nóg beter kennen met meer dan 100 grappige vragen, quizjes en lijstjes. Het omslag met magische omkeer-pailletten verandert als je er overheen wrijft. Besties alvast reserveren? Klik dan hier!

Gerelateerde artikelen

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Interview met Max Brallier

In dit interview vertelt Max Brallier alles over De laatste helden op aarde en het kosmische kwaad, zijn favoriete monsters en veel meer. Lees gauw verder!

Interview
Lees meer

Voetbalboekentips van ons kinderpanel

Zoek je het ultieme cadeau voor voetballiefhebbers? Zoek niet verder! Ons kinderpanel tipt de leukste boeken voor voetballers tussen de 9 en 12 jaar. Met deze boeken scoor je sowieso.

Achtergrond
Lees meer