Niemands meisje

Niemands meisje

Lydia Rood | 212 pagina’s

Ik krijg altijd de schuld. Omdat ik schreeuw, kwaad word, met dingen ga smijten, wegloop. Alsof het daarmee begint. Alsof ik dat zomaar doe, voor mijn lol of zo. Dat slaat toch nergens op? Ik word er gek van. Maar niemand vraagt aan mij waaróm ik schreeuw. Hoe het gekomen is.

Goed. Dan vraag ik het. Hoe is het gekomen?

Heb je een maandje?

Ja hoor. Als het moet.

Liesbeth is opgenomen. Waarom? Wat is er met haar aan de hand? En wat is er gebeurd op Valentijnsdag? Uit Liesbeths verhaal rijst een kwetsbaar meisje op. Een meisje dat opgroeit in een bijzonder gezin. Een meisje dat meer ziet en begrijpt dan de mensen om haar heen. Een meisje dat eigenlijk maar één ding wil: iemand die luistert.


Boek €15,99|E-book €9,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

'In haar nieuwe young adult–boek Niemands meisje is schrijfster Lydia Rood op haar best.' (4 sterren)

7 Days

'Dit is de Lydia Rood die in de jongerenliteratuur vreselijk wordt gemist. Met halsbrekende vaart verteld, niet weg te leggen. Fel, funky en betrokken. Waar haar collega–jongerenauteurs niet durven of kunnen komen, daar gaat zij: zinderend, opwindend, geestig, tikje voortvarend, tikje smerig. [...] Meer van dit, asjeblieft.' (5 sterren)

Sir Edmund, de Volkskrant

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.Niemands meisje
Auteur/illustrator Lydia Rood
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 212
Publicatiedatum: 22-11-2017
Leeftijdsindicatie: 13 - 15
NUR: 284
Tags: 12+ jaar, 15+, Fictie, Familie & Gezin, Puberteit, Zelfvertrouwen, Zelfmoord, Psychische stoornissen, Depressiviteit, Ontwikkeling kind, Young Adult
Boek €15,99
ISBN: 978-90-258-7393-6
 
E-book €9,99
ISBN: 978-90-258-7432-2