Het meisje dat kon vliegen

Victoria Forester

10 - 14 jaar
Hardcover:
17,99
Altijd de laagste prijs
  • Magisch avontuur
  • Meermaals bekroond
  • Over een dapper meisje

Samenvatting

Magisch en hartverwarmend avontuur over een meisje met een uitzonderlijke gave.

Samenvatting

Ontsnappen van de dertiende verdieping.

Vliegen, het lijkt een gave maar het is een levensgroot gevaar. Pipers ouders houden haar kracht streng geheim, maar ze blijft stiekem oefenen: ze móét vliegen, ze kan niet anders.
In het diepste geheim wordt ze uitgenodigd voor een school voor kinderen met buitengewone gaven. Piper kan niet wachten! Maar al snel ontdekt ze dat er iets aan de hand is met die school. Er zijn verdiepingen waar ze niet mag komen. Is ze daar wel veilig?

Spannend. Magisch. Ontsnappen.

Het meisje dat kon vliegen is bekroond met de Bank Street Best Children’s Book of the Year, Black Eyed Susan Award en Booklist Editor’s Choice en was genomineerd voor de Florida Sunshine State Young Readers Award, Young Hoosier Award en de Utah Beehive Book Award.
‘Ik kon niet ophouden met glimlachen terwijl ik het las (behalve wanneer ik af en toe moest huilen). Dit is een boek voor alle generaties. Bereid je voor op een hartverwarmend avontuur.’ – Stephenie Meyer (auteur van Twilight )

Eerste deel in een avontuurlijke trilogie.

Bekroond met de Bank Street Best Children’s Book of the Year, the Black Eyed Susan Award, Booklist Editors’ Choice, Florida Sunshine State Young Readers Award Master List, Indiana Young Hoosier Award Master List en de Utah Beehive Book Award Master List Award.

Verschenen in 15 landen.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 14 jaar
ISBN: 9789025880842
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Victoria Forester
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 07-07-2021
Het-meisje-dat-kon-vliegen_Victoria-Forester

Gerelateerde artikelen