De TikTok Hack

9 - 14 jaar
3.3 /5
Hardcover:
12,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
7,99
Altijd de laagste prijs
Luisterboek:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Los te lezen vervolg op het populaire 'TikTok Challenge'
  • TikTok blijft groeien, met meer dan 1,7 miljoen gebruikers in Nederland
  • Spannend en grappig verhaal dat aanzet tot denken over social media
  • Getipt door de Kinderjury 2023

Samenvatting

Wat zou jij doen als jouw TikTok-account wordt gehackt? Een superspannend en grappig avontuur voor echte TikTok-fans!

Samenvatting

Yin wil beroemd worden. Of acrobaat. Op TikTok lijkt dat allebei mogelijk: haar acrodansjes krijgen steeds meer likes! Met dank aan Nova, haar beste vriendin, die stiekem en als een echte pro Yins TikToks in elkaar zet. Hoewel Nova zelf niet op TikTok mag, weet ze supergoed gebruik te maken van grappige trucjes, speciale effecten en filters. Dan wordt Yins account gehackt. Er verschijnen TikToks waarin Yins vrienden voor gek worden gezet. Wie doet zoiets? En waarom? En wat moet Yin nu? Want die pesterige TikToks worden stuk voor stuk een hit en zorgen voor superveel extra likes, views en volgers...

Een avontuurlijk verhaal met TikTok in de hoofdrol, over vriendschap, gehackt worden en cyberpesten.

Yin wil acrobaat worden. En influencer. Ze is heel actief op TikTok. Behalve veel acrodansjes showt ze kleren en test ze ijsjes, mascara’s en doet ze mee aan challenges. Haar vriendin Nova (die zelf niet op TikTok mag) helpt haar met het maken van de TikToks, zij is daar een pro in. Maar dan wordt Yins account gehackt. Iemand plaatst er allemaal filmpjes op waarin haar vrienden voor gek worden gezet. En filmpjes waarin Yin zelf voor gek staat. Wie doet zoiets? En waarom? Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de kleurenillustraties. U kunt dit niet lezen op een zwart-wit e-reader.

Yin wil acrobaat worden. En influencer. Ze is heel actief op TikTok. Behalve veel acrodansjes showt ze kleren en test ze ijsjes, mascara’s en doet ze mee aan challenges. Haar vriendin Nova (die zelf niet op TikTok mag) helpt haar met het maken van de TikToks, zij is daar een pro in. Maar dan wordt Yins account gehackt. Iemand plaatst er allemaal filmpjes op waarin haar vrienden voor gek worden gezet. En filmpjes waarin Yin zelf voor gek staat. Wie doet zoiets? En waarom?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 14 jaar
ISBN: 9789493236295
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Annet Jacobs
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 88
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 06-07-2022

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 14 jaar
ISBN: 9789493236301
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Annet Jacobs
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 88
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 06-07-2022

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 14 jaar
ISBN: 9789493236455
NUR: 283
Type: Luisterboek
Auteur(s): Annet Jacobs
Voorlezer: Anne van Veen
Prijs: 9,99
Duur: 1 uur en 52 minuten
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 06-10-2022

Gerelateerde artikelen

De allerleukste boeken voor papa’s!

De leukste boeken voor Vaderdag! Van prachtige prentenboeken over papa's tot interessante non-fictieboeken, voor iedere papa is er een passend boek.

Tiplijst
Lees meer

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Caja Cazemier vertelt over ‘Roes’

Vanaf 12 jaar gebeurt er veel in het leven van kinderen. Ze maken oneindig veel eerste keren mee en moeten voor zichzelf uitzoeken hoe zij hiermee omgaan. ‘Roes’ is daarom een herkenbaar verhaal voor veel tieners.

Interview
Lees meer

Reviews

Lisse, Boekliefhebber (11 jaar) - 23-10-2023
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😱🫢🤭

Christy ellis, Kind (15 jaar) - 26-08-2022
Superleuk en leerzaam boek over wat je kunt doen als je gehackt wordt. Erg verslavend, je wilt alleen maar weten hoe het verder gaat. Zeker een aanrader!

Quinty , Kind (13 jaar) - 25-08-2022
Ik vond het een leuk en leerzaam boek.✅ Wel zou ik aanraden om eerst het boek De Tiktok Challenge te lezen voordat je dit boek leest.😊 Ik zou het vooral aanraden voor lezers tussen de 9 en 12 jaar. Het is ook niet een heel dik boek dus je doet er ook niet zo lang over👍.