De Game Challenge

Kai test een nieuw spel op YouTube. Maar is het wel een spel?

9 - 12 jaar
Hardcover:
12,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
6,99
Altijd de laagste prijs
Luisterboek:
9,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Spannend verhaal over online gamen, van Annet Jacobs, de schrijver van o.a. De TikTok Challenge

Samenvatting

Voor alle gamefans!

Kai speelt mee in een multigame van YouTubegamer BossBor. En hij wint! Zijn prijs: online een nieuwe game testen. Op een geheime locatie. In een verlaten loods. Elke dag krijgt Kai anderhalf uur om prinses Lima te redden. Elke dag is op het YouTubekanaal te zien hoe hij steeds weer door de gruwelijke Amilzilla en zijn leger van Zillians in de pan wordt gehakt. Als Kai eindelijk ontdekt hoe hij die griezels kan ontwijken, ontvangt hij thuis een vreemd briefje. Is het van prinses Lima? Hoe kan dat? Beginnen de gamewereld en de echte wereld door elkaar te lopen?

Voor alle gamefans!

Kai speelt mee in een multigame van YouTubegamer BossBor. En hij wint! Zijn prijs: online een nieuwe game testen. Op een geheime locatie. In een verlaten loods. Elke dag krijgt Kai anderhalf uur om prinses Lima te redden. Elke dag is op het YouTubekanaal te zien hoe hij steeds weer door de gruwelijke Amilzilla en zijn leger van Zillians in de pan wordt gehakt. Als Kai eindelijk ontdekt hoe hij die griezels kan ontwijken, ontvangt hij thuis een vreemd briefje. Is het van prinses Lima? Hoe kan dat? Beginnen de gamewereld en de echte wereld door elkaar te lopen?

Voor alle gamefans!

Kai speelt mee in een multigame van YouTubegamer BossBor. En hij wint! Zijn prijs: online een nieuwe game testen. Op een geheime locatie. In een verlaten loods. Elke dag krijgt Kai anderhalf uur om prinses Lima te redden. Elke dag is op het YouTubekanaal te zien hoe hij steeds weer door de gruwelijke Amilzilla en zijn leger van Zillians in de pan wordt gehakt. Als Kai eindelijk ontdekt hoe hij die griezels kan ontwijken, ontvangt hij thuis een vreemd briefje. Is het van prinses Lima? Hoe kan dat? Beginnen de gamewereld en de echte wereld door elkaar te lopen?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789493236738
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Annet Jacobs
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 104
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 14-09-2023

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789493236745
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Annet Jacobs
Prijs: 6,99
Aantal pagina's: 96
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 26-10-2023

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789493236813
NUR: 283
Type: Luisterboek
Auteur(s): Annet Jacobs
Voorlezer: Roel Dirven
Prijs: 9,99
Duur: 2 uur
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 07-09-2023

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer