Een heel jaar voorlezen - Selma Noort

Een heel jaar voorlezen!

Vier seizoenen in één boek


Een voorleesboek vol lente-, zomer-, herfst-, Sinterklaas- en winterpret.

Het is bijna lente. Roel en Noor kunnen niet wachten! Ze mogen oma helpen op de kinderboerderij en de babygeitjes een flesje geven. In de zomer gaan Noor en Roel met papa en mama naar zee. Ze zoeken schelpen, eten ijsjes en verzamelen schatten als echte strandjutters. Als het herfst wordt, logeren ze in een huisje in het bos en beleven spannende avonturen. Dan komt Sinterklaas alweer met de stoomboot en maken de pietjes rommel op school. Het jaar is rond als het winter wordt, met een mooie kerstboom in de kamer, een sneeuwpopfamilie in de tuin, boerenkool en oliebollen.

Een selectie van de leukste verhalen uit de grote voorleesboeken van Selma Noort.


Boek €18,50
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.Een heel jaar voorlezen! Een heel jaar voorlezen! Een heel jaar voorlezen!
Auteur/illustrator Selma Noort Tineke van der Stelt
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 128
Publicatiedatum: 11-04-2018
Leeftijdsindicatie: 4 - 7
NUR: 277
Tags: 3 – 5 jaar, 5 – 7 jaar, Fictie, Spelen & leren, Seizoenen, Familie & Gezin, Generaties, Dagelijks leven, Humor, Verhalenbundel, Boerderijdieren, Broers & zussen, Feesten & feestdagen, Herfst, Kerst, Lente, Opa & oma, Sinterklaas, Vakantie, Voorleesboeken, Winter, Zomer
Boek €18,50
ISBN: 978-90-258-7461-2